Wij combineren
vakmanschap met
ondernemerschap

Over Dolmans Landscaping Group

We zijn één Dolmans-familie, maar stimuleren lokaal ondernemerschap. Hierdoor voelt elke vestiging en bedrijfsonderdeel als compact bedrijf waar iedereen elkaar en haar klanten grondig kent. Wij geloven dat we met eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en passie de beste kwaliteit realiseren. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze omgeving en maatschappij!

Onze kernwaarden

Eigen verantwoordelijkheid

Lokaal ondernemerschap

De beste kwaliteit

Samen

Samen beter
voor buiten

Dolmans Landscaping Group bestaat uit een aantal regionale vestigingen en bedrijfsonderdelen die grotendeels zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen resultaten. De gemene deler van al deze vestigingen is ‘landscaping’. Dat gaat verder dan groen alleen, het is liefdevol omgaan met landschappen. We zijn er voor groen én grijs. Altijd geldt: Samen streven naar het beste eindresultaat voor de klant én omgeving. Samen beter voor buiten. Dat is Dolmans Landscaping Group.

Bekijk ons CO2 beleid en certificaatbeheer

Oog voor meer
dan groen

Wij zijn ons van nature zeer bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben voor onze leefomgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt dan ook integraal onderdeel uit van onze bedrijfsvoering. Op de eerste plaats doen we er alles aan om het milieu te beschermen. Maar we gaan verder. Bovendien werken bij Dolmans Monsdal ruim 450 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die binnen Dolmans de kans krijgen hun talenten in te zetten en uit te bouwen.

Lees meer over Dolmans Monsdal

Oog voor meer
dan groen