Door een onderhoudscontract bij ons af te nemen, kunnen wij je volledig ontzorgen, waardoor de gebruikers de openbare ruimte meer waarderen.

Overheid

Het vergroenen van de openbare ruimte

De openbare ruimte is van iedereen en heeft dus een multifunctioneel karakter. Wonen, werken, spelen en recreëren worden samengebracht. Daarbij wordt het steeds belangrijker onze verantwoordelijkheid te nemen om een gezonde en groene leefomgeving te creëren. Wij kunnen diverse oplossingen bieden op het gebied van klimaatadaptiviteit, natuurinclusiviteit en ecologie.

Wij stimuleren ecologisch beheer.

Door een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken, met ons af te sluiten, zorgen wij dat de openbare ruimte er het hele jaar rond netjes verzorgd en veilig bij ligt. Door een onderhoudscontract bij ons af te nemen, kunnen wij je volledig ontzorgen, waardoor de gebruikers de openbare ruimte meer waarderen. Vanuit onze intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een gezond leefklimaat, stimuleren we ecologisch beheer. Ecologisch beheer heeft namelijk een positieve uitwerking op bodem, biodiversiteit, beleving en beheerkosten.

Dolmans gaat voor de 'BIG WIN'.

Wij werken vanuit Beheerder, Inrichting en Gebruiker (BIG), maar spiegelen dit aan Welzijn, Inclusiviteit en Natuur (WIN). Daarbij spreken we de taal van zowel projectontwikkelaars als gemeenten en laten deze werelden samenkomen. Dat is onze BIG WIN.

De openbare ruimte is van iedereen en heeft dus een multifunctioneel karakter. Wonen, werken, spelen en recreëren worden samengebracht.
Onze waardepropositie realiseert sociaalmaatschappelijke meerwaarde voor met name klanten in het binnenstedelijk groene leefklimaat.

Wat is onze meerwaarde?

Door de samenwerking van onze eigen ecologen en projectleiders weten wij hoe je ecologische en klimaatadaptieve oplossingen adequaat integreert binnen aanleg en onderhoud

Wij bieden een jaar rond onderhoudscontract aan met oog op ontzorging en communicatie

Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van ons eigen GIS en communicatieplatform DPI om 24/7 inzicht te hebben in jouw project

Wij gebruiken circulaire en duurzame materialen

Projecten

Sarphatipark amsterdam

Museumpark Rotterdam

Museumplein Amsterdam

Bella vistapark amsterdam

de groene long groningen

Ecologisch beheer amsterdam

Knobeldorffplein Drachten

Plantvakken Maastricht

integraal onderhoud arnhem

grauwe torenwal bree

kroonwijkpark malden

mgr. bekkersplein haaren

het park rotterdam

stationsstraat lanaken

vergroenen rotterdam

bestrijding waternavel regio noord

groeninrichting zonnehof

We denken graag mee

Wil je met onze specialisten sparren over de groenaanleg of het -onderhoud van jouw openbare ruimte? We helpen jou graag! Neem vrijblijvend contact op met Chris, Roelf of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Chris-Musch-Pasfoto

chrisTiaan musch

Roelf-Schuiling

roelf schuiling

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren