Onze omgevingsgerichte en vakinhoudelijke focus richt zich op waardecreatie, waarbij we de behoefte innovatief vertalen naar smart-solutions.

Integrale aanpak

Van A tot Z

Dolmans Landscaping Group is dé full-service partner met aandacht voor groen en elkaar. Onze integrale projecten zijn een samenspel van adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren. Daarbij zitten we graag zo vroeg mogelijk samen aan tafel, om een maximale meerwaarde en beleving te kunnen leveren. Die meerwaarde komt het beste tot zijn recht, wanneer we in het gehele proces onze rol en verantwoordelijkheid kunnen pakken. 

We hebben de benodigde expertises in huis en kijken met een helicopterview naar kansen en ontwikkelingen op korte en lange termijn, maar ook naar het uitvoerings- en beheerproces. Hierdoor kunnen we efficiëntie en kostenbesparing garanderen. Wij streven ernaar dat je aan de voorkant weet waar je aan toe bent. Met een integrale aanpak heb je één aanspreekpunt voor alles in de buitenruimte. Daardoor kunnen we jou ontzorgen en snel schakelen.

Onze integrale projecten zijn een samenspel van adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren.

Integraal beheer

Met onze jarenlange ervaring als stevige basis, streven wij ernaar voor onze klanten meer te zijn dan alleen een groenpartner. Wij gaan op een proactieve manier te werk bij het uitvoeren van het groenbeheer en kunnen zo de volledige zorg uit handen nemen. Zo verbeteren we samen op een integrale manier de buitenruimte in de breedste zin van het woord. Niet alleen beheersmatig, maar ook technisch. Naast het reguliere onderhoud regelen wij de volledige projectadministratie, data- en mutatiebeheer en voeren een directe behandeling én afhandeling van eventuele meldingen. Wij voeren een signaalfunctie uit m.b.t. de kwaliteit, functionaliteit, gebruikswaarde, ecologische waarde én de belevingswaarde van de buitenruimte en vertalen dit in optimalisatievoorstellen. Voor nu, en voor de lange termijn. 

Wij kunnen een meerjarige onderhoudsbegroting opstellen of adviseren in Total Cost of Ownership. Geen aparte verrekeningen, alles in één budget en altijd onder toeziend oog van proactieve adviseurs en uitvoerders. Ons doel met integraal beheer is dat onze klanten zich volledig kunnen focussen op hun core business. Wij zorgen dat de buitenruimte er altijd verzorgd bij ligt en bijdraagt aan een prettig werk- of leefklimaat.

Bouwteams

Tijdsdruk, omgevingsbelangen, risico’s of een vastgesteld budget? Kies dan voor een bouwteam: een samenwerkingsvorm tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, waarin wij expertise en kennis inbrengen. Wij denken mee over de ‘hoe’. In communicatie naar stakeholders, planning, fasering, kosten en alle andere zaken die bij een uitdagend project komen kijken. We zijn een multidisciplinair bedrijf, waardoor we onze expertises kunnen samenbrengen in een bouwteam. Rekenen en tekenen lopen gelijk en wij versterken het project op het gebied van biodiversiteit, klimaatadaptiviteit, duurzaamheid en circulariteit. Dat doen we integraal, over het gehele project. 

In een bouwteam dragen alle partners gezamenlijke verantwoordelijkheid, voelen we ons collega’s van onze opdrachtgever en leveren we meerwaarde. Samen kijken we naar alle (financiële) risico’s, om deze te beperken en in balans te houden. We geven proactief advies en denken in alternatieve varianten en oplossingen gericht op haalbaarheid. Zo vertalen we belangen naar projectdoelstellingen en dat is een continu verbeterproces. Door een prettige en professionele samenwerking leggen we de verbinding met aandacht voor onze omgeving. Zo maken we in een bouwteam elkaar beter!

Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat.
We hebben verschillende ecologen in dienst die kunnen ondersteunen bij jouw ecologische vraagstukken. Met onze kennis, kunde en kwaliteit.

Boomcompleet

Een compleet pakket waarin onze boomtechnische adviseurs, vakbekwame boomverzorgers en projectmanagers de handen ineenslaan. We werken al decennialang vooral samen met gemeenten, maar ook met grote bedrijven en instellingen, zowel in uitvoering als op het gebied van onderzoek, advies en beleid. Samen maken we kansen inzichtelijk en bieden we zorg, die resulteert in gegarandeerd gezonde bomen. Binnen Boomcompleet gaat beleid, een vitaal bomenbestand, duurzaam beheer en kostenverlaging hand in hand, zowel op korte als op de lange termijn. 

We ondersteunen en toetsen het beleid en toezicht van de gemeente of een andere opdrachtgever op hun bomenbestand. Hierbij betrekken we de beheerders van de gemeente of een andere opdrachtgever, waardoor kennis met betrekking tot het boombestand dus geborgd blijft bij de betreffende opdrachtgever. Wij garanderen een hoogwaardig bomenbestand en een groeiend kennisniveau. Dat staat tegenover lagere beheerkosten, doordat het gehele beheer in één hand wordt gehouden. Geen extra kosten en een gezamenlijk doel: meer duurzame kwaliteit en geen kapitaalverlies op het bomenbestand.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren