Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten. Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Aanleg en Beheer

Duurzame aanleg en beheer

Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten. Van een schoolplein en bedrijfstuin, tot de openbare ruimte  of dak- en gevelgroen. Altijd met een duurzame visie op mens en natuur. Wij kijken naar het korte en lange termijn resultaat, want hoe je iets aanlegt, heeft effect op hoe je het moet onderhouden. Met de juiste mensen en materieel in eigen huis en met alle expertises verdeeld over verschillende bedrijfsonderdelen werken we altijd voor een duurzaam eindresultaat.

Sociaal maatschappelijk groen

Bij Dolmans Landscaping Group kunnen we de groenaanleg en het -beheer een maatschappelijk verantwoorde dimensie geven door bij de werkzaamheden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken. Op deze manier kunnen onze klanten ook werken aan mooie maatschappelijke doelstellingen (SROI). 

Meer dan 30% van onze collega's heeft een lichamelijke of mentale beperking. Wij bieden hen de mogelijkheid om bij ons hun talenten te ontdekken en te benutten. Daarbij doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt, waardoor de betrokkenheid en bereidheid van onze collega's naar klanten groot is. Het werk is dus in goede handen. Wij zorgen ervoor dat jouw investering in de buitenruimte zichzelf altijd terugbetaalt.

Onze aanvullende beheermogelijkheden

Ben je voor jouw buitenruimte op zoek naar aanvullende beheermogelijkheden op het gebied van invasieve exoten, gladheidbestrijding, de eikenprocessierups of onkruidbestrijding? Klik dan hier voor meer info.

Projecten

Sarphatipark Amsterdam

groene wand Wijnegem

bestrijding waternavel regio noord

groeninrichting zonnehof

Frtiz Redlschool utrecht

knobeldorffplein drachten

plantvakken maastricht

museumplein amsterdam

hof van bethanië mierlo

groenonderhoud meandergroep

groenonderhoud mondriaan

Terreininrichting ter weel

museumpark rotterdam

bella vistapark amsterdam

de groene long groningen

ecologisch beheer amsterdam

integraal onderhoud arnhem

grauwe torenwal bree

het park rotterdam

stationsstraat lanaken

vergroenen rotterdam

onderhoud goc tilburg

high tech campus eindhoven

pgo groenonderhoud strukton

villaparc arcen

sportvelden gemeente stein

desingel antwerpen

avans hogeschool

integraal onderhoud Area wonen

boswijk vught

Oldenzaalpad

ikc borgman ebbinge

udens college

onderhoud nijestee

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren