Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Ontwerp en Advies

Een ontwerp dat pas echt mooi is

Onze L+P ontwerpers en adviseurs denken na over de buitenruimte van morgen met de uitdagingen van vandaag. Wij zorgen voor een integrale planvorming voor stedelijke en landschappelijke gebieden. Voor een nieuwe, maar ook voor een bestaande omgeving. 

Wij inspireren je graag met diverse mogelijkheden voor wonen, werken of recreatie op diverse prijs- en kwaliteitsniveaus, van makkelijk tot complex. Uiteraard nemen wij de behoeftes van de diverse stakeholders en de functionele eisen van de opdrachtgever mee om tot een ontwerpvoorstel te komen. Wij maken graag een ontwerp dat beleving toevoegt en de gebruikers verrast. Indien wenselijk geven we ook invulling aan uitdagingen op het gebied van biodiversiteit, klimaatadaptiviteit en circulariteit. Benieuwd naar ons portfolio? Druk dan op de onderstaande knop.

Efficiënt en bewust bezig zijn met je buitenruimte?

We koppelen alle expertises en kennis van onze eigen landschapsarchitecten, ontwerpers, beplantingsdeskundigen en technische adviseurs aan elkaar en geven zo optimale invulling aan het ontwerp. We betrekken onze uitvoerende bedrijven Dolmans Landscaping Services, Dolmans Wieringen Prins en Dolmans Monsdal om het ontwerp te toetsen op de uitvoerbaarheid en het beheer. Slimme keuzes in ontwerp kunnen leiden tot lagere beheerkosten. Daarnaast zijn wij in verbinding met externe samenwerkingspartners zoals landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en (interieur)architecten, waardoor we de projectdoelstellingen altijd kunnen waarmaken. 

Dit doen we voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers: o.a. zorginstellingen, projectontwikkelaars, gemeentes, bedrijven en architecten. Zowel in de ontwerp-, bestek-, en uitvoeringsfase denken en handelen we integraal. We denken mee in de kosten, fasering en ontwikkelen zo het ideale plan voor jouw groenproject. Kunnen wij helpen? Neem dan contact met ons op!

Projecten

ASML - Hoofdcampus
Veldhoven

Wooninc. -
PicusKade Eindhoven

Geva - TQ gebouw
Strijp-T Eindhoven

Siza Arnhem -
Daktuin Het Dorp

KWS -
Optisport De Bloesem

Van Santvoort -
Abdijtuinen Veldhoven

BMV - Hotel
The Match Eindhoven

Gemeente Tilburg -
Fietsrustplekken

Bassischool de Arendsvleugel -
groen schoolplein

BPD - Nieuwbouwwijk
de Boswachterij Dorst

Dokvast - Rhenus
logistics Tilburg

Van der Heijden -
Prologis DC4 Eindhoven

Gemeente Haaren -
Mgr. Bekkersplein

Gemeente Heumen -
Kroonwijkpark Malden

Vincent van Gogh GGZ -
Hoofdkantoor Venray

Wyckerveste -
Par’Course Valkenburg

Brabavast -
rundgraaf veldhoven

Etz ziekenhuis -
groene routing

Wooninc. -
grijze generaal

Gemeente tilburg -
friezenlaan

Gemeente tilburg -
Natuurlijk spelen

EMMA safety footwear -
bedrijfstuin

Gemeente goirle -
Buitenspeeltuin bavelpark

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren