Verbinden. verbeteren. vernieuwen.

Dolmans.
A Great Place to Work.

Ken jij Dolmans Landscaping Group al? Wat ooit begon in 1961 met ondernemer Hub Dolmans en een hoveniersbedrijf in Limburg, is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste hoveniersbedrijven. Er is in die 60 jaar veel veranderd, maar het doel van ons familiebedrijf blijft hetzelfde: ‘Samen beter voor buiten’.

Hoe we dat doen? Door steeds het allerbeste van onszelf te geven. Wij geven dagelijks met veel passie en vakmanschap vorm aan groen in al zijn aspecten. Daarnaast dragen wij als hecht familiebedrijf een hart voor mensen. We werken iedere dag aan onze eigen unieke bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen verbinding, groei, passie en plezier centraal staan. Wij zijn super trots dat wij als eerste bedrijf binnen de groenbranche in Nederland en België gecertificeerd zijn als een Great Place to Work©. Een absolute erkenning voor goed werkgeverschap.

Dolmans Landscaping Services België

Ook in België gaan we ervoor om meer kleur aan te brengen in de buitenruimte. Dit doen we door aan de slag te gaan met allerlei mooie groenprojecten. In 2011 openden we onze vestiging in België. Het goede nieuws? Er is plaats voor nog veel meer Dolmans. En daar kunnen we jouw talenten goed bij gebruiken!

Win de job van je leven!

Lijkt het je leuk om te werken in een onderneming die flink professionaliseert en groeit? Dan is dit het moment om in de kruiwagen te springen. Je wordt onderdeel van een familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. We willen het beste en leukste hoveniersbedrijf van Nederland en België zijn! Een supergemotiveerd team, van onder andere calculatoren, projectleiders, hoveniers en boomverzorgers is daarbij onmisbaar. En dat ben jij dus ook. Bekijk de vacatures, stuur een open sollicitatie of neem contact met ons op. En wie weet win jij de job van je leven. Want geloof ons, het is hier écht een fijne werkplek.  

Duurzaamheid en innovatie

Materieel en faciliteiten

Buitengewone projecten

Great Place To Work for all

Ontwikkeling en opleiding

Klaar om in de kruiwagen te springen?

Interessante vacature gevonden waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen? Dan willen wij je graag leren kennen! Stuur ons je (open) sollicitatie en wij gaan direct voor je aan de slag. Hieronder lees je precies wat je daarbij van ons kunt verwachten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan de contactpersoon van de vacature. Tot snel!

We denken graag mee

Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren