We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaalmaatschappelijke ambities.

Diensten

Een integrale en full-service aanpak

We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaal maatschappelijke ambities en vraagstukken van vandaag en morgen te vertalen en te realiseren. Door onze grote praktijkervaring en kennis helpen wij met ontwerp en advies, aanleg en beheer en boomverzorging. Door onze uitvoeringskennis kunnen we beter helpen aan de voorkant. Wij zijn al decennialang uitvoerders in het groen en kunnen daarom realistische en effectieve ontwerpen in kaart brengen. We gaan samen in gesprek en je kunt erop vertrouwen dat we jouw ambities waarmaken. Van een losse dienst tot een integrale en/of full-service aanpak.

Wij nemen de functionele eisen van een opdrachtgever mee voordat we met een ontwerpvoorstel komen.

Ontwerp
en Advies

Wij zorgen voor een integrale planvorming voor stedelijke en landschappelijke gebieden. Voor een nieuwe, maar ook voor een bestaande omgeving. 

Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Aanleg
en Beheer

Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten. Van een schoolplein en bedrijfstuin, tot een sportpark of de openbare ruimte.

Onze activiteiten varieren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud. Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Boomverzorging

Onze activiteiten variëren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud. Hierin staan de drie B’s ‘bodem, boom en beheer’ altijd centraal. 

Voordat we tot planten overgaan, passen we een groeiplaatsonderzoek toe, waarbij we onder andere bodemanalyses maken. Voordat we tot planten overgaan, passen we een groeiplaatsonderzoek toe, waarbij we onder andere bodemanalyses maken.

Onderzoek
en Advies

Al onze expertise staat via toegepaste onderzoeken tot jouw beschikking. Onze activiteiten variëren van boomtechnisch tot ecologisch onderzoek en advies. Hoe diepgeworteld onze kennis ook is, je kunt altijd rekenen op heldere, praktische, realistische en toepasbare adviezen.

Onze omgevingsgerichte en vakinhoudelijke focus richt zich op waardecreatie, waarbij we de behoefte innovatief vertalen naar smart-solutions.

Integrale
aanpak

Dolmans Landscaping Group is dé full-service partner met aandacht voor groen en elkaar. Onze integrale projecten zijn een samenspel van adviseren, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren