HTCE en Dolmans werken samen aan de ontwikkeling van HTCE vanuit de volgende centrale vraag: Hoe zorgen we er samen voor dat HTCE zich ontwikkelt?

Bedrijven

UpGreen jouw bedrijf

UpGreen staat voor ‘upgraden’ door groen. Wij ‘UpGreenen’ jouw project door groen toe te voegen in, op en rond het gebouw. Van bedrijfstuin tot dak- en gevelgroen. Daarbij onderscheiden we drie belangrijke bouwstenen. We hebben aandacht voor ‘well-being’, waardoor onder andere de vitaliteit, creativiteit en efficiëntie van medewerkers wordt verbeterd. Daarnaast hebben we de focus op het leefklimaat, waarbij we rekening houden met biodiversiteit en klimaatadaptiviteit. Tot slot, dragen onze groenoplossingen mede bij aan het vergroten van de aantrekkingskracht van het bedrijf en de vastgoedwaarde.

Een investering die zichzelf altijd terugbetaalt.

Wij kunnen de groene omgeving van jouw bedrijf of het bedrijventerrein ontwerpen, aanleggen en beheren. Door een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken, met ons af te sluiten, zorgen wij dat het groen er het hele jaar rond netjes verzorgd en veilig bij ligt. Een adviesrapport waarbij we de kansen en de potentie inzichtelijk maken op het gebied biodiversiteit, klimaatadaptiviteit en gebruik, kan het startpunt zijn om je bedrijf of bedrijventerrein nog verder te vergroenen.

Een meerwaarde door groen toe te voegen.

Wij creëren waarde door groen toe te voegen in, op en rond het bedrijf. Dit betreft onder andere dakgroen. De doeleinden voor zo’n dak kunnen divers en meervoudig zijn, zoals een dak om te parkeren, te lunchen of specifiek voor de biodiversiteit. Ook vergroenen we gevels, van klimplanten tot een cassettesysteem. Bovendien spenderen mensen de meeste tijd binnen. Daardoor wordt ook het interieur van een gebouw steeds vaker meegenomen in een vergroeningsplan, van groene wanden tot binnentuinen. Tot slot verbinden wij het pand met het omliggende terrein, waardoor het één harmonieus geheel wordt. Van mooie beplantingsvakken en bomen tot lunchwandelroutes of buitenvergaderplaatsen om het groen meer te beleven.

Een adviesrapport waarbij we de kansen en de potentie inzichtelijk maken op het gebied biodiversiteit, klimaatadaptiviteit en gebruik
Wij kunnen de groene omgeving van jouw bedrijf of het bedrijventerrein ontwerpen, aanleggen en beheren.

Wat is onze meerwaarde?

Wij bieden een jaar rond onderhoudscontract aan met oog op ontzorging en communicatie

Wij zijn actief in heel Nederland en Belgiƫ, waardoor we landelijk kunnen opereren

Wij zorgen dat je medewerkers weinig geluidsoverlast van ons hebben door de inzet van elektrisch materieel

Wij ondersteunen bij het realiseren van jouw ambities op het gebied van duurzaamheid en employer branding

Projecten

Stichting gebouw de heuvel -
duurzame daken

Mathieu Gijbels -
Groene wand Wijnegem

ASML - Hoofdcampus
Veldhoven

Gemeente Tilburg -
GOC Bedrijventerreinen

high tech
campus eindhoven

Strukton - Groenonderhoud spoor regio Zeeland - Betuwe

Van der Heijden -
Prologis DC4 Eindhoven

Dokvast - Rhenus
logistics Tilburg

Geva - TQ gebouw
Strijp-T Eindhoven

We denken graag mee

Wil je met onze specialisten sparren over de groenaanleg of het -onderhoud van jouw bedrijf? We helpen jou graag! Neem vrijblijvend contact op met Mart, Claire of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Alfred Treffers

Claire-Janssen-Pasfoto

Claire Janssen

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren