Dolmans Landscaping Group is een vooruitstrevende en vernieuwende groenpartner. Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Branches

De buitenruimte van vandaag en morgen

Dolmans Landscaping Group is een vooruitstrevende en vernieuwende groenpartner. We willen vanuit onze intrinsieke motivatie op een innovatieve en integrale manier van meerwaarde zijn. Onze waardepropositie creëert sociaalmaatschappelijke meerwaarde voor met name klanten in het binnenstedelijk groene leefklimaat. Onze omgevingsgerichte en vakinhoudelijke focus richt zich op waardecreatie, waarbij we de behoefte innovatief vertalen naar ‘smart-solutions’. We vertalen de behoeftes op een integrale manier en zo dragen onze specialismen bij aan een gezond leefklimaat en een groene, prettige leefomgeving.

Een groene toekomst start op het schoolplein of de campus

Onderwijs

Onze kracht zit in de totaalaanpak: procesbegeleiding, subsidies aanvragen en een integraal ontwerp-, aanleg- en onderhoudsvoorstel voor jouw groene schoolplein of campus.

Wij zorgen ervoor dat het een gezellige en inclusieve plek is, waardoor patiënten elkaar kunnen ontmoeten, te voet, met een rolstoel of zelfs in bed.

Zorginstellingen

Groen om je heen doet goed en maakt je gelukkiger. Wij kunnen de buitenruimte van jouw zorginstelling ontwerpen, aanleggen en onderhouden op een natuurinclusieve en prettige manier.

Sluit met ons een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken af.

Wonen

Een plek waar je je thuis voelt is ons dierbaar. We zorgen dat het gebouw en de buitenruimte harmonisch op elkaar afgestemd worden. Het groen draagt bij aan het woonplezier.

Door een onderhoudscontract bij ons af te nemen, kunnen wij je volledig ontzorgen, waardoor de gebruikers de openbare ruimte meer waarderen.

Overheid

De openbare ruimte is van iedereen en heeft dus een multifunctioneel karakter. Wonen, werken, spelen en recreëren worden samengebracht.

HTCE en Dolmans werken samen aan de ontwikkeling van HTCE vanuit de volgende centrale vraag: Hoe zorgen we er samen voor dat HTCE zich ontwikkelt?

Bedrijven

Wij kunnen de groene omgeving van jouw bedrijf of het bedrijventerrein ontwerpen, aanleggen en beheren. Wij zorgen dat het groen er het hele jaar netjes verzorgd en veilig bij ligt.

We vertalen de behoeftes op een integrale manier en zo dragen onze specialisten bij aan een gezond leefklimaat en een groene, prettige leefomgeving.

Projectontwikkelaars

Onze ontwerpers en adviseurs kunnen jou voorzien van planologie en ontwerp voor groen en civieltechniek. Door onze expertise helpen we je om sneller aan de vergunningsaanvragen en bouweisen te voldoen.

Sluit met ons een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken af.

Recreatieparken
en Hotels

Je kunt bij ons terecht voor zowel de aanleg als herinrichting van groen, vijvers, bestrating en paden. Daarbij zijn we ook gespecialiseerd in de aanleg van natuurlijke speelvoorzieningen en -pleinen.

Wij weten hoe je veilige en duurzame sportvelden en voorzieningen realiseert en beheert.

Sportcomplexen

Sporten op een ‘biljartlaken’? Daar kunnen wij bij helpen. Wij begrijpen als geen ander dat sporters zich als eerste afvragen hoe het veld erbij ligt. De faciliteiten van een sportaccommodatie maken het verschil.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren