Onze activiteiten varieren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud. Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Pius Floris Boomverzorging

Lang leven de bomen

Onze activiteiten variëren van boomonderzoek en –advies tot aanplant, vellen en snoeien van bomen. Hierin staan de drie B’s ‘bodem, boom en beheer’ altijd centraal. Innovatie, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau, al meer dan 35 jaar.

‘Lang leven de bomen’ is een belofte aan de klant en de generaties na ons. Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op. Bekijk voor meer informatie het bedrijfsonderdeel Pius Floris Boomverzorging  

Gespecialiseerde uitvoering voor bomen

Bij al onze vestigingen zijn gecertificeerde European Tree Workers en European Tree Technicians in dienst. Je bent verzekerd van kwalitatief hoogstaande boomverzorging. Dagelijkse werkzaamheden voor Pius Floris Boomverzorging zijn snoeien, vellen, aanplant, verplanting en groeiplaatsverbetering. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kroonverankering, valbeveiliging en ziekte- en plaagbestrijding van bomen. Zo helpen we gemeentes en andere opdrachtgevers door heel Nederland en België om bomen succesvol aan te planten en te onderhouden. Altijd met oog op duurzaamheid en het optimaliseren van de ecosysteemdiensten voor mens en natuur. 

Referenties

Bomen verbetering

Bodemvocht sensoren

i-tree canopy

Verplanten bomen

Pius Floris Academy

Boomveiligheidscontrole

Groeiplaatsverbetering

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren