Wij weten hoe je veilige en duurzame sportvelden en voorzieningen realiseert en beheert.

Sportcomplexen

Scoren door een groene sportaccommodatie

Sporten op een ‘biljartlaken’? Daar kunnen wij bij helpen. Wij begrijpen als geen ander dat sporters zich als eerste afvragen hoe het veld erbij ligt. De faciliteiten van een sportaccommodatie maken het verschil: ze dragen bij aan topprestaties en zorgen voor plezier. Sporten is goed voor de vitaliteit en gezondheid, maar heeft ook een sterk sociaal karakter. Het verbindt jong en oud.

Veilige en duurzame sportvelden en voorzieningen.

Wij helpen jullie graag met het ontwerp, de aanleg en het beheer van diverse sportvelden voor buitenaccommodaties, zoals voetbalvelden, tennis- en golfbanen. Wij weten hoe je veilige en duurzame sportvelden en voorzieningen creëert en beheert. Het is belangrijk om goed na te denken over zaken als de inrichting, de ondergrond, het beheerplan en het irrigatiesysteem. Dit stemmen we allemaal af op de behoeften van de gemeente en vereniging, het niveau van de sporters en de frequentie van het gebruik.

Focus op biodiversiteit en circulariteit.

We dragen niet alleen bij aan een optimale speelkwaliteit en een sportveilig terrein, maar kunnen ook een sportomgeving adviseren en/of creëren die minder belastend is voor het leefklimaat van mens, dier en natuur. We ontwikkelen ons op milieuvriendelijk veldbeheer, dat niet belastend of vervuilend is voor de omgeving en een zo min mogelijke invloed heeft op de biodiversiteit en het bodemleven.

e ontwikkelen ons op milieuvriendelijk veldbeheer, dat niet belastend of vervuilend is.
Wij helpen jullie graag met het ontwerp, de aanleg en het beheer van diverse sportvelden voor buitenaccommodaties,

Wat is onze meerwaarde?

Wij werken samen met de leden en vrijwilligers van jullie onderhoudsploeg aan een goed en duurzaam resultaat

Wij werken samen met leveranciers voor gecertificeerde ondergronden en systemen

Wij bieden een betaalbaar onderhoudscontract aan en werken met professionele machines om jullie sportveld in topconditie te houden

Wij gebruiken circulaire en duurzame materialen

Projecten

Gemeente Stein -
Sportvelden

We denken graag mee

Wil je met onze specialisten sparren over de groenaanleg of het -onderhoud van jouw sportcomplex? We helpen jou graag! Neem vrijblijvend contact op met Christiaan of met de dichtstbijzijnde vestiging. 

Chris-Musch-Pasfoto

Christiaan Musch

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren