Sluit met ons een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken af.

Recreatieparken en Hotels

Ontspannen in het groen

De gasten van een recreatiepark of hotel komen voor ontspanning en plezier. Wij zorgen er samen voor dat jouw buitenruimte een uitnodigend karakter heeft voor jong én oud, zodat gasten ook echt naar buiten willen om te genieten. Wij kunnen de buitenruimte van jouw recreatiepark of hotel ontwerpen, aanleggen en beheren. Zo zorgen we dat het gebouw en de buitenruimte harmonisch op elkaar worden afgestemd.

De kracht van de combinatie bewegen én beleven.

Je kunt bij ons terecht voor zowel de aanleg als herinrichting van groen, vijvers, bestrating en paden. Daarbij zijn we ook gespecialiseerd in de aanleg van natuurlijke speelvoorzieningen en -pleinen. Wij geloven in de kracht van de combinatie bewegen én beleven. Indien een nieuwe locatie aangelegd wordt, kunnen wij integraal handelen, waardoor er aan de voorkant gelijk rekening gehouden wordt met het onderhoud. Voor bestaande locaties kunnen wij verbetervoorstellen opstellen, waardoor de gebruiksvriendelijkheid vergroot wordt en de buitenruimte efficiënter te onderhouden. Daarnaast denken wij natuurlijk ook graag mee over klimaatadaptieve en ecologische oplossingen.

Het hele jaar rond netjes verzorgd en veilig.

Door een onderhoudscontract, op basis van beeld- of frequentieafspraken, met ons af te sluiten, zorgen wij ervoor dat de tuin of openbare ruimte er het hele jaar rond netjes verzorgd en veilig bij ligt. Zo kunnen wij jou volledig ontzorgen waardoor er meer tijd overblijft voor de gasten.

Indien een nieuwe locatie aangelegd wordt, kunnen wij integraal handelen, waardoor er aan de voorkant gelijk rekening gehouden wordt met het onderhoud.
Je kunt bij ons terecht voor zowel de aanleg als herinrichting van groen, vijvers, bestrating en paden.

Wat is onze meerwaarde?

Wij zijn actief in heel Nederland en Belgiƫ, waardoor we landelijk kunnen opereren

Wij bieden een jaar rond onderhoudscontract aan met oog op ontzorging en communicatie

Wij zorgen dat je gasten weinig geluidsoverlast van ons hebben door de inzet van elektrisch materieel

Wij gebruiken circulaire en duurzame materialen

Projecten

Oostwegel collection -
renovatie rozentuin

BMV - Hotel
The Match Eindhoven

We denken graag mee

Wil je met onze specialisten sparren over de groenaanleg of het -onderhoud van jouw recreatiepark of hotel? We helpen jou graag! Neem vrijblijvend contact op met Buddy, Alfred of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Alfred treffers

Buddy wijnands

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren