Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.
DLG60 prijsvraag
09 aug 2021
DLG
LIMBURG

Wie jarig is... trakteert!

Dit jaar vieren wij samen ons 60 jarig jubileum.

Weet jij de vragen van onze 3 generaties het beste in te schatten?
Klik op de volgende link voor de vragen:  https://vimeo.com/584817535/2ff131f6ea

Dan maak je kans op één van deze 2 top-prijzen:

- Een geheel verzorgde lunch bij l’Auberge de Neercanne, met rondleiding over het prachtige landgoed van Château Neercanne

- Een elektrische heggenschaar om jouw tuin tot in de puntjes te verzorgen, mogelijk gemaakt door Frissen Groentechniek & Stihl

IEDEREEEN mag zijn geluk beproeven, zowel medewerkers als volgers op onze social media kanalen! Reageer vóór 30 augustus met jouw antwoorden onder dit bericht om kans te maken!

Vervolgens zullen wij de inzendingen op Bundeling en onze Social Media kanalen zorgvuldig bestuderen en z.s.m. contact opnemen met de 2 winnaars.

Succes! Samen beter voor buiten.

Dolmans Landscaping Group realiseert, onderhoudt en beheert al meer dan zestig jaar groen en bijbehorende civieltechnische projecten.

Teamwork!

Mooi om te zien hoe onze mannen en vrouwen in het veld, in de werkplaats en op kantoor met elkaar samenwerken. 

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.