Door professionele en persoonlijke begeleiding en opleiding van onze medewerkers, ben jij verzekerd van uiterst gemotiveerde en loyale vakkrachten.

Aanvullende
beheer
mogelijkheden

Bij Dolmans Landscaping Group hebben we alle kennis en materieel in huis om een effectieve bestrijding uit te kunnen voeren. Hierbij houden we rekening met factoren als haalbaarheid, prijs/kwaliteit e

Bestrijding invasieve exoten

Invasieve exoten zijn planten die schadelijk kunnen zijn voor de mens, biodiversiteit en infrastructuur. Sommige exoten veroorzaken bijvoorbeeld lichamelijke klachten bij de mens en andere exoten verdringen inheemse plantsoorten. Eén ding hebben alle exoten gemeen, wanneer ze ongestoord hun gang kunnen gaan overwoekeren ze hele gebieden. Daarom adviseren wij om snel te schakelen. 

Voor de bestrijding van invasieve exoten, zoals o.a. de Japanse Duizendknoop, bestaan verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld elektrocutie, maaien, afdekken, afgraven, afzetten of steken. Bij Dolmans Landscaping Group hebben we alle kennis en materieel in huis om een effectieve bestrijding uit te kunnen voeren. Hierbij houden we rekening met factoren als haalbaarheid, prijs/kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

Gladheidsbestrijding

Om de veiligheid van de gebruikers van jouw buitenruimte te bevorderen gedurende winterse weersomstandigheden bieden wij een 24/7 gladheidsbestrijdingsservice. Door onze landelijke dekking kunnen wij snel op locatie aanwezig zijn. 

Wij stellen samen met jou een gladheidsbestrijdingsplan op, waarbij we rekening houden met preventieve maatregelen en calamiteiten. Afhankelijk van de omvang en de toegankelijkheid zetten wij strooiwagens, sneeuwschuivers of handmachines in.

Dolmans-Landscaping-Group-diensten-aanvullende-beheermogelijkheden-Gladheidsbestrijding
Zo kunnen wij diverse bestrijdingsmethoden toepassen, afhankelijk van het feit of de brandharen van de eikenprocessierups zich al ontwikkeld hebben. Onze bestrijdingswijze is daarbij altijd duurzaam e

Eikenprocessierups bestrijding

We voorkomen graag de aanwezigheid van de eikenprocessierups in jouw woon-, recreatie- en werkgebied. Door preventief aan de slag te gaan kunnen wij de lokale biodiversiteit bevorderen, met als gevolg dat natuurlijke vijanden van de eikenprocessierups zich hier gaan settelen. Dit is een preventieve en lange termijn oplossing.

Ervaren mensen en/of dieren in jouw omgeving momenteel al overlast? Dan kunnen wij jou ook op korte termijn adequaat helpen. Zo kunnen wij diverse bestrijdingsmethoden toepassen, afhankelijk van het feit of de brandharen van de eikenprocessierups zich al ontwikkeld hebben. Onze bestrijdingswijze is daarbij altijd duurzaam en biologisch. Zo bouwen wij aan een prettigere wereld om ons heen.

Duurzame onkruidbestrijding

Voor onkruidbestrijding op verharding passen wij verschillende methoden toe, zoals hete lucht, stoom, borstelen, mechanische/handmatige bestrijding of de inzet van natuurlijke middelen. Ondanks dat het wettelijke verbod op chemische onkruidbestrijding is ingetrokken, blijven wij bij ons standpunt om duurzame en milieuvriendelijke methoden toe te passen. Zo zorgen we ervoor dat de verharding van pleinen, straten en terreinen er netjes bij ligt en tegelijkertijd mens, dier en milieu beschermd blijven. 

Door straten en paden chemisch te bestrijden, verdwijnt namelijk bijna 90% van het bodemleven. Niet alleen voor het milieu heeft het nadelige gevolgen. Wanneer het regent, trekken pesticiden in grondwater en plassen, meren en rivieren. Dieren en de mensen drinken het ’gezuiverde’ grondwater en krijgen zo restanten van pesticiden binnen. Wij komen graag met jou in contact om samen na te denken over effectieve en duurzame onkruidbestrijding. 

Voor onkruidbestrijding op verharding passen wij verschillende methoden toe, zoals hete lucht, stoom, borstelen, mechanische/handmatige bestrijding of de inzet van natuurlijke middelen.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren