We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaalmaatschappelijke ambities.

Welkom bij
Dolmans Landscaping Group

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Samen beter voor buiten

Dolmans Landscaping Group is de partner met aandacht voor groen en elkaar, maar bovenal al meer dan zestig jaar een (h)echt familiebedrijf in de groensector. Wij zijn in staat om een gewaardeerde beleving van de buitenruimte te creëren voor alle betrokkenen. De weg daar naartoe vraagt om een commerciële identiteit, een strategisch personeelsbeleid, een basis die op orde is en rendement en groei. De diverse centrale afdelingen zoals KAM, finance, bedrijfsbureau, facilitair, HR en marketing/communicatie geven hier richting aan en bieden ondersteuning aan de vestigingen.

Onze vestigingen werken lokaal ondernemend, maar volgens de principes, processen en systemen van de Group om eenheid te behouden en een compleet inzicht te hebben. Lokaal ondernemend voor onze vestigingen betekent korte lijnen binnen de organisatie, dichtbij de klant staan en persoonlijk contact. Hierdoor voelt elke vestiging en bedrijfsonderdeel als compact bedrijf waar iedereen elkaar en haar klanten grondig kent.

Dolmans Landscaping Group - De juiste Match

De juiste match

Wij kunnen de koppeling maken tussen de vraag en behoefte van de opdrachtgever en het aanbod van de juiste service vanuit één of meerdere vestigingen. Elke vestiging heeft een eigen specialisatie en karakter. Tegelijkertijd weten we elkaar makkelijk te vinden. Zo ontstaat altijd de juiste match.

Dolmans Landscaping Group - Great Place to Work (1)

Great place to work

Wij geloven erin dat als onze medewerkers in zichzelf, elkaar en hun leiders vertrouwen, zij ook het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast werken we iedere dag aan onze eigen unieke bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen verbinding, groei, passie en plezier centraal staan.

Dolmans Landscaping Group - Grenzen verleggen (1)

Grenzen verleggen

Wij zijn continu bezig onze organisatie te ontwikkelen, te optimaliseren en te innoveren. Ondernemend managen, strategisch denken, kansen zien en deze vooral ook durven te pakken. De wil om vooruitgang te boeken en vooruit te blijven lopen, kenmerkt het DNA van onze organisatie. 

Onze familieleden

DLG   Portret   Pepijn Reijnders

Pepijn Reijnders

Chief Executive Officer

Dolmans-Landscaping-Group-Erwin-Janssen

Erwin Janssen

Raad van Commissarissen

joshua croonen

Chief Financial Officer

Claire janssen

Chief Change Officer

hank wijnbergen

Chief Green Officer

roel janssen

Directiesecretaris

ROELF SCHUILING

Regiodirecteur Limburg-België

CHRISTIAAN MUSCH

Regiodirecteur Randstad

JULES VLIEGEN

Regiodirecteur Randstad

JEROEN MEIJBOOM

Regiodirecteur Noord-Oost

FRED KNIBBELER

Directeur Dolmans L+P
ontwerpers en adviseurs

INGRID SMEETS

Group Controller

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren