Een uniek plan aan de rand van Arcen, waar zeer exclusieve en royale bouwkavels op een fabelachtige locatie gerealiseerd worden.

Aanleg en beheer Villa Parc Arcen

projectnaam

Villa Parc Arcen

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Aanleg van het groen en de bestratingen in het nieuwe Villaparc Arcen (Gemeente Venlo). Ook het onderhoud en nazorg wordt door Dolmans verzorgd. 

Wat maakt dit project uniek?

Een uniek plan aan de rand van Arcen, waar zeer exclusieve en royale bouwkavels op een fabelachtige locatie gerealiseerd worden. Wonen aan het water of aan het bos, met een eigen aanlegsteiger of zelfs met een eigen eilandje. Villaparc Arcen is de uitgelezen mogelijkheid om bijzonder te wonen. De door Dolmans verzorgde aanplant maakt het exclusieve plaatje af en zorgt voor een echte groenbeleving.  

“Exclusief wonen midden in het groen.”

Een uniek plan aan de rand van Arcen, waar zeer exclusieve en royale bouwkavels op een fabelachtige locatie gerealiseerd worden.
Aanleg van het groen en de bestratingen in het nieuwe Villaparc Arcen (Gemeente Venlo).

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren