In Wijnegem, net onder Antwerpen, hebben wij een imposante groene wand mogen aanleggen.

Aanleg groene wand Wijnegem

projectnaam

Groene wand Wijnegem

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In Wijnegem, net onder Antwerpen, hebben wij een imposante groene wand mogen aanleggen. Over een lengte van 60 meter en 9 meter hoog is het systeem aan de gevel van een nieuwbouwpand bevestigd. Mathieu Gijbels Bedrijfs- en Kantoorbouw was voor zijn opdrachtgever op zoek naar een duurzame en bovenal esthetische aankleding van de gevel. Het Belgisch-Limburgse aannemersbedrijf kwam zodoende bij Dolmans Special Projects uit.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Deze 540m2 groene legpuzzel moest een echte eye-catcher worden, met een luxe/mooie uitstraling waarmee de verbinding werd gelegd met de hoogwaardige afwerking van het interieur van het pand. Mooie bijkomstigheid van deze 'esthetische vraag' is dat de groene gevel ook nog eens voor meer isolatie zorgt.

Onze vestigingen uit Bunde en België gingen, op basis van het beplantingsplan van de ontwerpers van Dolmans L+P ontwerpers en adviseurs, aan de slag. De werkzaamheden duurden een kleine maand waarbij met name de voorbereidingen en logistiek de grootste uitdagingen waren.

“Een win-win situatie waarbij een mooie uitstraling en duurzaamheid elkaar versterken.”

In Wijnegem, net onder Antwerpen, hebben wij een imposante groene wand mogen aanleggen.
Onze vestigingen uit Bunde en Belgie gingen, op basis van het beplantingsplan van de ontwerpers van Dolmans L+P ontwerpers en adviseurs, aan de slag.
Over een lengte van 60 meter en 9 meter hoog is het systeem aan de gevel van een nieuwbouwpand bevestigd.
Deze 540m2 groene legpuzzel moest een echte eye-catcher worden,
Mathieu Gijbels Bedrijfs- en Kantoorbouw was voor zijn opdrachtgever op zoek naar een duurzame en bovenal esthetische aankleding van de gevel

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren