Het eeuwenoude kasteel is een unieke plek in Zuid-Limburg. De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl het kasteel open was.

Aanleg Kasteel Hoensbroek

projectnaam

Kasteel Hoensbroek

opdrachtgever

Gemeente Heerlen

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In opdracht van de gemeente Heerlen is Dolmans Landscaping Services Limburg aan de slag gegaan met 5 zogeheten A-locaties in Heerlen. Deze plekken worden door de gemeente als belangrijke visitekaartjes voor de stad gezien. Dit geldt zeker ook voor het prachtige Kasteel Hoensbroek. Op deze locatie hebben we gewerkt aan de aanleg van nieuwe paden richting het kasteel. Ook hebben de perken bij de entree en parkeerplaats een upgrade gekregen.

Wat maakt dit project uniek?

Het eeuwenoude kasteel is een unieke plek in Zuid-Limburg. De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl het kasteel open was. Weliswaar in de minder drukke maanden, maar we hebben goed rekening gehouden met de bereikbaarheid van het kasteel voor de bezoekers. Daarnaast is het natuurlijk een hele eer om de paden en entree van Kasteel Hoensbroek te mogen aanleggen. Een bijzondere klus.

“De weg naar Kasteel Hoensbroek”

In opdracht van de gemeente Heerlen is Dolmans Landscaping Services Limburg aan de slag gegaan met 5 zogenaamde A-locaties in Heerlen.
Het eeuwenoude kasteel is een unieke plek in Zuid-Limburg. De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl het kasteel open was.
Deze plekken worden door de gemeente als belangrijke visitekaartjes voor de stad gezien.
Dit geldt zeker ook voor het prachtige Kasteel Hoensbroek. Op deze locatie hebben we gewerkt aan de aanleg van nieuwe paden richting het kasteel.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren