Door zowel op esthetisch als praktisch vlak na te denken over het ontwerp en vanuit vakkennis handigheden.

Aanleg multifunctioneel plein Fritz Redlschool Utrecht

projectnaam

Fritz Redlschool Utrecht

opdrachtgever

UMC Utrecht

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het realiseren van een multifunctioneel plein met mogelijkheden tot spelen voor diverse leeftijden, dat tevens zeer goed geschikt is voor minder mobiele mensen. Er is gebruik gemaakt van onder andere natuurlijke, houten (op maat gemaakte) klimtoestellen, rubberen smeervloeren en een RVS speelhuisje.

Wat maakt dit project uniek? 

De samenwerking tussen de ontwerper, een expert op het gebied van (rolstoel)behendigheid, een leverancier van beton en skatebanen en Dolmans Landscaping Services Oost maakt dit project anders dan anderen. Samen hebben we gezorgd voor een fantastisch resultaat. Door zowel op esthetisch als praktisch vlak na te denken over het ontwerp en vanuit vakkennis handigheden door te voeren hebben we meer mogelijk kunnen maken binnen het beschikbare budget. 

“Door inzet van vakkennis hebben we meer mogelijk kunnen maken binnen het beschikbare budget.”

Het realiseren van een multifunctioneel plein met mogelijkheden tot spelen voor diverse leeftijden, dat tevens zeer goed geschikt is voor minder mobiele mensen.
Door zowel op esthetisch als praktisch vlak na te denken over het ontwerp en vanuit vakkennis handigheden
Door inzet van vakkennis hebben we meer mogelijk kunnen maken binnen het beschikbare budget
Door zowel op esthetisch als praktisch vlak na te denken over het ontwerp en vanuit vakkennis handigheden

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren