Het nieuwe Scheldekwartier gelegen aan de haven van Vlissingen is een echte eye-catcher.

Aanleg Scheldekwartier

projectnaam

Scheldekwartier Vlissingen

opdrachtgever

Gemeente Vlissingen

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Als je Vlissingen binnenrijdt vallen meteen de verschillende bouwwerkzaamheden in de maritieme stad op. Er wordt gebouwd aan een ‘groene’ toekomst. Nieuwe wijken herrijzen en oude havengebieden worden omgevormd tot hippe buurten. De verbindende factor? Groen!

Leefbaarheid binnen de stad is het uitgangspunt. Vergroening verbetert de kwaliteit van het samenleven. Dolmans Landscaping Services Zeeland is de groenpartner van gemeente Vlissingen binnen verschillende bouwprojecten zoals Claverveld, Stumphiuspark, Schubertlaan en het Scheldekwartier.

Wat maakt dit project uniek?

Het nieuwe Scheldekwartier gelegen aan de haven van Vlissingen is een echte eye-catcher. Het kwartier dat uit verschillende wijken bestaat is centraal gelegen, dichtbij alle voorzieningen van de stad en omringd door water, historie en industrieel erfgoed. Een plek waar oud en nieuw op een unieke wijze bij elkaar komt. In opdracht van de gemeente Vlissingen hebben wij voor een groene toekomst gezorgd die de leefbaarheid van de wijken een flinke impuls geeft. 

“Een prachtige symbiose van wonen in cultureel erfgoed met mooie passende groene accenten.”

Als je Vlissingen binnenrijdt vallen meteen de verschillende bouwwerkzaamheden in de maritieme stad op.
Dolmans Landscaping Services Zeeland is de groenpartner van gemeente Vlissingen binnen verschillende bouwprojecten zoals Claverveld, Stumphiuspark, Schubertlaan en het Scheldekwartier.
Het nieuwe Scheldekwartier gelegen aan de haven van Vlissingen is een echte eye-catcher.
Het kwartier dat uit verschillende wijken bestaat is centraal gelegen, dichtbij alle voorzieningen van de stad en omringd door water, historie en industrieel erfgoed.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren