Onze collega's van Den Boer Groenprojecten hebben zich door proactief mee te denken met de opdrachtgever.

Aanplant Museumpark Rotterdam

projectnaam

Museumpark Rotterdam

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In het prachtige Museumpark tegenover het nieuwe depot van het Museum Boijmans Van Beuningen heeft Den Boer Groenprojecten naast het grondwerk, ook de aanplant van de meerstammige bomen, de onderbeplanting en vijverbeplanting uitgevoerd. Op basis van het ontwerp van Ingenieursbureau Gemeentewerken Rotterdam zijn onze mensen op deze bijzondere plek aan het werk gegaan.

Wat was onze toegevoegde waarde?

De locatie van de aanplant en de kans om zo midden in de stad het groen en leefklimaat te stimuleren maakt deze opdracht uniek. Onze collega's van Den Boer Groenprojecten hebben zich door proactief mee te denken met de opdrachtgever, een flexibele instelling en het leveren van absolute kwaliteit kunnen onderscheiden. Het resultaat zal de komende maanden steeds zichtbaarder worden. 

“Een unieke opdracht om midden in de stad het groen en leefklimaat te stimuleren.”

Een unieke opdracht om midden in de stad het groen en leefklimaat te stimuleren.
In het prachtige Museumpark tegenover het nieuwe depot van het Museum Boijmans Van Beuningen heeft Den Boer Groenprojecten naast het grondwerk.
De locatie van de aanplant en de kans om zo midden in de stad het groen en leefklimaat te stimuleren maakt deze opdracht uniek.
Op basis van het ontwerp van Ingenieursbureau Gemeentewerken Rotterdam zijn onze mensen op deze bijzondere plek aan het werk gegaan.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren