De opdracht was duidelijk: Maak na de infrastructurele reconstructie van de straten rondom de school een bloemrijk visitekaartje voor het dorp.

Bloemrijke aanplant IKC Joannes

projectnaam

IKC Joannes

opdrachtgever

Gemeente Duiven

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Op basis van een bestaand ontwerp nieuwe aanplant realiseren bij IKC Joannes. Hierbij heeft Lubbe Lisse voor een kleurrijke aanvulling in de vaste plantenvakken gezorgd. De opdracht was duidelijk: Maak na de infrastructurele reconstructie van de straten rondom de school een bloemrijk visitekaartje voor het dorp. Een aantrekkelijke en leefbare plek waar de kinderen en de omwonenden prettig kunnen leren en wonen.

Wat maakt dit project uniek?

Verschillende factoren maakten dit een bijzonder (geslaagd) project. Allereerst de aanplant van maar liefst 14.000 vaste planten. Ter bevordering van de biodiversiteit zijn per plantvak 30 verschillende soorten vaste planten en siergrassen geplant. Ten tweede hebben we met de dorpsschool de afspraak gemaakt dat we tijdens lesuren niet met zwaar materieel zouden rondrijden, met het oog op de veiligheid. Dit werd als zeer prettig ervaren en werkte heel goed. Maar bovenal het verbluffend mooie eindresultaat waar niet alleen wij, maar ook de school en de buurt zeer blij mee is.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Tijdens deze klus is in overleg met Innogreen een speciaal bodemstructuurmengsel toegepast waardoor de beplanting snel dichtgroeit en onkruid zo min mogelijk kans krijgt. We kregen goedkeuring op dit meerwerk en de gemeente vond het zeer prettig dat we meedachten voor een goed eindresultaat.

“Initiatief tonen en meedenken voor het mooiste eindresultaat”

De opdracht was duidelijk: Maak na de infrastructurele reconstructie van de straten rondom de school een bloemrijk visitekaartje voor het dorp.
Een aantrekkelijke en leefbare plek waar de kinderen en de omwonenden prettig kunnen leren en wonen.
Verschillende factoren maakten dit een bijzonder (geslaagd) project. Allereerst de aanplant van maar liefst 14.000 vaste planten.
Op basis van een bestaand ontwerp nieuwe aanplant realiseren bij IKC Joannes. Hierbij heeft Lubbe Lisse voor een kleurrijke aanvulling in de vaste plantenvakken gezorgd.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren