De meest duurzame campus van Europa, zodanig dat de Total Cost of Ownership continu wordt geoptimaliseerd?

Ecologisch Landschapsbeheer HTC Eindhoven

projectnaam

High Tech Campus Eindhoven

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

HTCE en Dolmans werken samen aan de ontwikkeling van HTCE vanuit de volgende centrale vraag: Hoe zorgen we er samen voor dat HTCE zich ontwikkelt naar de meest duurzame campus van Europa, zodanig dat de Total Cost of Ownership continu wordt geoptimaliseerd?

Wat maakt dit project uniek? 

Dolmans heeft een Ecologisch Beheerplan opgesteld waarin het ecologisch landschapsbeheer continu integraal wordt gemanaged en het ecoconditioneel onderhoud voor een continue technische kwaliteit van de ecologische waarden binnen het terrein zorgt. Er is een Eco Living-Lab opgezet om technische innovaties ten aanzien van duurzaamheid, ecologie en biodiversiteit toe te passen, te monitoren en te beheren. 

“Samen willen we van High Tech Campus Eindhoven de meest duurzame campus van Europa maken.”

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren