Area Wonen heeft Dolmans het werk via EMVI gegund. Zij zochten een partner die de onderhoudswerkzaamheden oppakt.

Groenonderhoud Area Wonen locaties Veghel & Uden 

projectnaam

Area Wonen locaties Veghel & Uden

opdrachtgever

Area Wonen 

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Area Wonen heeft Dolmans het werk via EMVI gegund. Zij zochten een partner die de onderhoudswerkzaamheden oppakt, kan voldoen aan de duurzaamheidscriteria en daarnaast maatschappelijke meerwaarde kan creëren (SROI). Onze onderhoudsploeg bestaat uit vaste hoveniers en WSW medewerkers, Wajongeren en BBL-leerlingen, waardoor we het sociale aandeel binnen de onderhoudsploeg effectief verhoogd hebben.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Dolmans geeft ondersteuning en begeleiding aan bewonersparticipatie. Door deze participatie kunnen besparingen op het onderhoudscontract worden gerealiseerd. Dolmans heeft het initiatief genomen om alle vragen, opmerkingen en/of klachten vanuit de bewoners rechtstreeks te behandelen. Dit voorkomt ruis op de lijn, ontevredenheid en ontzorgt de wijkbeheerders. Hierdoor kunnen de meeste vragen, klachten en opmerkingen in de meeste gevallen direct afgehandeld worden. Wijkbeheerders krijgen dan veel meer tijd om hun rol als wijkbeheerder te vervullen.

“We ervaren een zeer prettige samenwerking met Dolmans. We hebben ieder jaar een beoordeling ‘zeer goed’ tot ‘uitstekend’ gegeven.” - Joost Herckenrath, wijkbeheerder

olmans geeft ondersteuning en begeleiding aan bewonersparticipatie. Door deze participatie kunnen besparingen op het onderhoudscontract worden gerealiseerd.
Area Wonen heeft Dolmans het werk via EMVI gegund. Zij zochten een partner die de onderhoudswerkzaamheden oppakt.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren