Meander wil zo veel als mogelijk ontzorgd worden, zonder voeling met de werkzaamheden te verliezen.

Groenonderhoud MeanderGroep regio Zuid-Limburg

projectnaam

MeanderGroep regio Zuid-Limburg

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Meander wil zo veel als mogelijk ontzorgd worden, zonder voeling met de werkzaamheden te verliezen. Ze vonden in Dolmans Monsdal Limburg Zuid een partner die hier op professionele wijze invulling aan geeft en in staat is om Meander te informeren en betrekken bij het onderhoud. Kwaliteitsverantwoording maakt een integraal onderdeel uit van de werkzaamheden. Wij voeren het groenonderhoud uit, helpen Meander bij het optimaliseren van haar groen voor het genot van haar klanten, adviseren over projectmatige renovatie van het groen en houden daarnaast de locaties veilig door middel van gladheidsbestrijding in de winter.

Wat maakt het project uniek?

Dolmans signaleert verbetermogelijkheden in de buitenruimtes van Meander en zoekt naar manieren om de klanten van Meander te betrekken in het proces. Er zijn bijvoorbeeld afdelingen die gedeelten van het onderhoud in eigen beheer met cliënten uitvoeren. 
Vanuit haar rol vindt Meander maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Dolmans is dan ook de partner die hier invulling aan geeft in de vorm van duurzaamheid, aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de wijze waarop wij rekening houden met de omgeving.

“Ontzorgen, zonder dat de opdrachtgever voeling met de werkzaamheden verliest.”

Kwaliteitsverantwoording maakt een integraal onderdeel uit van de werkzaamheden.
Meander wil zo veel als mogelijk ontzorgd worden, zonder voeling met de werkzaamheden te verliezen.
Wij voeren het groenonderhoud uit, helpen Meander bij het optimaliseren van haar groen voor het genot van haar klanten.
Dolmans signaleert verbetermogelijkheden in de buitenruimtes van Meander en zoekt naar manieren om de klanten van Meander te betrekken in het proces.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren