Voor woningcorporatie Nijestee in de stad Groningen onderhoudt Dolmans de groenvoorzieningen. Voor woningcorporatie Nijestee in de stad Groningen onderhoudt Dolmans de groenvoorzieningen. Veelal zijn dit tuinen rondom verschillende VvE’s.

Groenonderhoud Nijestee regio Groningen

projectnaam

Nijestee regio Groningen

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Voor woningcorporatie Nijestee in de stad Groningen onderhoudt Dolmans de groenvoorzieningen. Veelal zijn dit tuinen rondom verschillende VvE’s. De werkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan uit het onderhouden van de vele beplantingsvakken, het maaien van diverse gazons en de onkruidbeheersing in de verhardingen. Er wordt integraal samengewerkt. 

Wat maakt het project uniek?

Social Return: Vanaf het eerste moment, hebben wij een aantal onderhoudsgroepen samengesteld met SW- medewerkers onder begeleiding en toezicht van een VHG-er. Hierdoor verhogen we het sociale aandeel binnen onze onderhoudsploegen.

Voor woningcorporatie Nijestee in de stad Groningen onderhoudt Dolmans de groenvoorzieningen.
Social Return: Vanaf het eerste moment, hebben wij een aantal onderhoudsgroepen samengesteld met SW- medewerkers onder begeleiding en toezicht van een VHG-er.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren