De volle borders met beplantingsgroepen zorgen dat de bodem bedekt is en voorkomt explosieve onkruidgroei.

Onderhoud Groene Long Groningen

projectnaam

Groene Long Groningen

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In een buitenwijk van Groningen ligt dit prachtige park met mooie volle borders en talrijke bloemen. Dolmans Landscaping Services Noord is verantwoordelijk voor het groenonderhoud naar aanleiding van het aannemen van een algemeen groenonderhoudsbestek. 

Wat maakt dit project uniek?

De volle borders met beplantingsgroepen zorgen dat de bodem bedekt is en voorkomt explosieve onkruidgroei. De tussenruimtes worden strak bijgehouden door onderhoud te plegen op hoog niveau (B-kwaliteit) conform de beeldkwaliteitscatalogus CROW. Daarnaast wordt alle beplanting op de juiste manier en in het juiste jaargetijde gesnoeid om het volgend jaar weer die mooie bloemen terug te krijgen. Het fleurige park is aantrekkelijk voor de bewoners en daarnaast een stimulans voor de biodiversiteit.

“Een aantrekkelijk park voor de bewoners en daarnaast een stimulans voor de biodiversiteit.”

De volle borders met beplantingsgroepen zorgen dat de bodem bedekt is en voorkomt explosieve onkruidgroei.
Daarnaast wordt alle beplanting op de juiste manier en in het juiste jaargetijde gesnoeid om het volgend jaar weer die mooie bloemen terug te krijgen.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren