Met ArcGIS maken we nauwkeurige kaarten van het gebied, inclusief de precieze locaties van de hagen die onderhoud nodig hebben.

Onderhoud Natuurmonumenten

projectnaam

Heggen en struweelhagen onderhoud

opdrachtgever

Natuurmonumenten

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In opdracht van Natuurmonumenten wordt per jaar maar liefst 34 kilometer aan heggen en struweelhagen gesnoeid. Dit werk vindt met name in de wintermaanden plaats door Dolmans Monsdal Limburg-Zuid. Goed onderhouden heggen zijn niet alleen voor het oog belangrijk, maar dragen ook bij aan de veiligheid van de recreanten die langs de heggen wandelen of fietsen.

Wat maakt dit project uniek?

Allereerst de grootte van de opdracht. Maar binnen het project combineren we onze hovenierskennis met de ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast zetten we ook een stuk innovatiekracht in. Om zo efficiënt als mogelijk te werken, wordt gewerkt met een digitale hulp, het ArcGIS systeem.

Met ArcGIS maken we nauwkeurige kaarten van het gebied, inclusief de precieze locaties van de hagen die onderhoud nodig hebben. Door real time gegevens vast te leggen over de hagen die al zijn gesnoeid, is de voortgang van het project beter bij te houden en kunnen eventuele achterstanden vermeden worden. Dit heeft geleid tot een efficiënter werkproces, waardoor we meer tijd kunnen besteden aan het leveren van hoogwaardige diensten.

“Snoeien met digitale hulp”

Dit werk vindt met name in de wintermaanden plaats door Dolmans Monsdal Limburg-Zuid.
In opdracht van Natuurmonumenten wordt per jaar maar liefst 34 kilometer aan heggen en struweelhagen gesnoeid.
 Daarnaast zetten we ook een stuk innovatiekracht in. Om zo efficiënt als mogelijk te werken, wordt gewerkt met een digitale hulp, het ArcGIS systeem.
Maar binnen het project combineren we onze hovenierskennis met de ontwikkelingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren