Door te ontzorgen, resultaatgericht te werken en gebruik te maken van onze vakkennis, zetten wij ons in om de primaire functie van de buitenruimte. De buitenruimte als leeromgeving zo optimaal mogelijk onderhouden én de overlast voor het onderwijs tijdens het onderhoud beperken.

Onderhoud terreinen Avans Hogeschool Noord-Brabant

projectnaam

Avans Hogeschool Noord-Brabant

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

De buitenruimte als leeromgeving zo optimaal mogelijk onderhouden én de overlast voor het onderwijs tijdens het onderhoud beperken. Dat vereist samenwerken en meedenken met opdrachtgever Avans Hogeschool. 

Wat was onze toegevoegde waarde?

Door te ontzorgen, resultaatgericht te werken en gebruik te maken van onze vakkennis, zetten wij ons in om de primaire functie van de buitenruimte als leeromgeving kwalitatief hoogwaardig in stand te houden. De werkzaamheden bestaan niet alleen uit onderhoud & beheer, maar ook het opstellen van verbeter- en optimalisatievoorstellen, ontwerpen en revisietekeningen.

"Het integraal beheer van buitenruimtes als leeromgeving."

Dat vereist samenwerken en meedenken met opdrachtgever Avans Hogeschool. De werkzaamheden bestaan niet alleen uit onderhoud en beheer
De buitenruimte als leeromgeving zo optimaal mogelijk onderhouden én de overlast voor het onderwijs tijdens het onderhoud beperken.
De buitenruimte als leeromgeving zo optimaal mogelijk onderhouden én de overlast voor het onderwijs tijdens het onderhoud beperken.
Door te ontzorgen, resultaatgericht te werken en gebruik te maken van onze vakkennis, zetten wij ons in om de primaire functie van de buitenruimte.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren