Sinds 2019 werken wij in opdracht van de gemeente Rotterdam i.s.m. de stichting Droom en Daad.

Renovatie het Park Rotterdam

projectnaam

Het Park Rotterdam

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Het 21 hectare grote rijksmonumentale park in Engelse stijl, is in 1850 aangelegd door de beroemde architect Zochers. Er staan heel wat monumentale bomen, zo’n zestig soorten. Sinds 2019 werken wij in opdracht van de gemeente Rotterdam i.s.m. de stichting Droom en Daad aan het herstel van ‘het Park’ op basis van de oorspronkelijke ontwerpen uit 1850, maar wel met oog op het gebruik in deze tijd. Naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden brengen we het park stap voor stap terug in de oude staat, waarbij ronde vormen en lijnen een belangrijk onderdeel vormen.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Door de inzet van groot materieel, deskundigheid van onze vakbekwame hoveniers en boomverzorgers hebben we een perfecte combinatie gecreëerd. Van aanleg tot aan de nazorg dragen we ons steentje bij aan de realisatie van één van de mooiste parken van Rotterdam. Zo verbinden we de stad met groen.

“Terug naar 1850, maar wel met oog op het gebruik in deze tijd.”

Terug naar 1850, maar wel met oog op het gebruik in deze tijd.
Van aanleg tot aan de nazorg dragen we ons steentje bij aan de realisatie van een van de mooiste parken van Rotterdam.
Terug naar 1850, maar wel met oog op het gebruik in deze tijd.
Van aanleg tot aan de nazorg dragen we ons steentje bij aan de realisatie van een van de mooiste parken van Rotterdam.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren