Uit vooronderzoek is gebleken dat zowel het gazon, drainagesysteem, beregeningsysteem en padenstructuur toe waren aan vervanging.

Renovatie Museumplein Amsterdam

projectnaam

Museumplein Amsterdam

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

De gemeente Amsterdam had de wens om een grootschalige renovatie van het Museumplein uit te laten voeren. Wij als contractpartner waren daar de aangewezen partij voor. Uit vooronderzoek is gebleken dat zowel het gazon, drainagesysteem, beregeningsysteem en padenstructuur toe waren aan vervanging. Dolmans heeft in het voortraject meegedacht, voorzien in de juiste onderaannemers en het project tijdig opgeleverd. Ruim 4 km drainage, 3 hectare graszoden en 51.000 granietkeitjes verder mag het resultaat er zijn en kan het plein de komende jaren er weer tegenaan.

Wat was onze toegevoegde waarde?

De locatie maakt het project uniek. Het hart van Amsterdam met aan de ene kant het Concertgebouw en de andere kant het Rijksmuseum, duizenden bezoekers en toeristen per dag, drukke verkeersaders en een uitdaging in het aan en afvoeren van groot materieel en al het materiaal. Onze toegevoegde waarde is geweest dat we de all-in contractpartner zijn geweest die het project binnen de kaders van tijd, kosten en risico’s hebben gerealiseerd. Door onze brede kennis en juiste partners is er een prachtig eindresultaat behaald.

“Het Museumplein kan er de komende jaren weer tegenaan.”

Onze toegevoegde waarde is geweest dat we de all-in contractpartner zijn geweest
Uit vooronderzoek is gebleken dat zowel het gazon, drainagesysteem, beregeningsysteem en padenstructuur toe waren aan vervanging.
Het hart van Amsterdam met aan de ene kant het Concertgebouw en de andere kant het Rijksmuseum, duizenden bezoekers en toeristen per dag.
Uit vooronderzoek is gebleken dat zowel het gazon, drainagesysteem, beregeningsysteem en padenstructuur toe waren aan vervanging.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren