We hebben deze prachtig vormgegeven rozentuin vanaf de grond af compleet gerenoveerd.

Renovatie Rozentuin St. Gerlach

projectnaam

Renovatie Rozentuin

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In het park bij Château St. Gerlach ligt een verborgen pareltje, de rozentuin. Langs de meanderende Geul en met een prachtig uitzicht over het Geuldal. De bestaande rozenstruiken, hagen en het gazon waren aan vervanging toe. Ouderdom, ziekten en de recente overstroming van de Geul droegen bij aan de noodzaak van deze renovatie. 

Wat was onze toegevoegde waarde?

We hebben deze prachtig vormgegeven rozentuin vanaf de grond af compleet gerenoveerd. Het belangrijkste hierbij was om het originele ontwerp in ere te houden en tegelijkertijd om de tuin toekomstbestendig en weerbaar te maken. Daarnaast wilden we dat de gasten van het château weer snel de tuin konden bezoeken. Ons team heeft dan ook alles in het werk gesteld om de tuin weer snel gebruiksklaar te maken. En met succes. Het duurt wel nog even voordat de nieuwe rozenstruiken weer tot volle bloei te komen. Nog even geduld dus. Maar met een beetje verbeelding zie je nu al hoe deze verborgen tuin weer een pareltje gaat worden.

“Het verborgen pareltje van Château St. Gerlach”

Ouderdom, ziekten en de recente overstroming van de Geul droegen bij aan de noodzaak van deze renovatie.
In het park bij Château St. Gerlach ligt een verborgen pareltje, de rozentuin.
Langs de meanderende Geul en met een prachtig uitzicht over het Geuldal. De bestaande rozenstruiken, hagen en het gazon waren aan vervanging toe.
We hebben deze prachtig vormgegeven rozentuin vanaf de grond af compleet gerenoveerd.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren