Dolmans leidt daarom het SROI personeel zodanig op dat de afstand met de arbeidsmarkt aantoonbaar wordt verkleind.

Wijkonderhoud Zuid-Oost & Zuid-West Arnhem

projectnaam

Wijkonderhoud Zuid-Oost & Zuid-West Arnhem

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Eén van de opgaves die de gemeente Arnhem zichzelf heeft gesteld is “Doorbraak naar Werk”. De doelstelling hiervan is om samen met (sociale) ondernemers, mensen met een relatief grote afstand tot de arbeidsmarkt te activeren en duurzame werkgelegenheid te realiseren. Dolmans leidt daarom het SROI personeel zodanig op dat de afstand met de arbeidsmarkt aantoonbaar wordt verkleind. Om de CO2 footprint te beperken wordt er gebruik gemaakt van duurzame machines zoals elektrische bussen, elektrisch gereedschap  en HVO als vervanging van diesel.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Arnhem is in 2016 gestart met “Van wijken weten”. Het perspectief vanuit de bewoners en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving in de Arnhemse wijken is hiermee het uitgangspunt geworden. Deze wijksturing gaat enerzijds over efficiënte inzet van middelen en anderzijds om het vergroten van sociale cohesie in de wijk. Naast de inspanningen van de gemeente is de rol die Dolmans hierbij heeft van belang. Met de inzet van onze buurtconciërge zijn we in staat bewonersinitiatieven te signaleren en te faciliteren. Denk hierbij aan vergroening van de leefomgeving, assisteren bij opruimacties, aanleg groene schoolpleinen en tiny forest, bijen-, wormen- en egelhotels maken.

“Bewonersinitiatieven signaleren en facilitairen door inzet van onze buurtconciërge.”

Het perspectief vanuit de bewoners en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving in de Arnhemse wijken is hiermee het uitgangspunt geworden.
Een van de opgaves die de gemeente Arnhem zichzelf heeft gesteld is Doorbraak naar Werk
Deze wijksturing gaat enerzijds over efficiente inzet van middelen en anderzijds om het vergroten van sociale cohesie in de wijk.
Naast de inspanningen van de gemeente is de rol die Dolmans hierbij heeft van belang.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren