Er ging een intensief traject aan vooraf waarin een meedenkgroep van omwonenden is samengesteld.

Herinrichting Kroonwijkpark Malden

projectnaam

Kroonwijkpark Malden

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Herinrichting van het Kroonwijkpark en Schoolterrein De Vuurvogel. Belangrijke aandachtspunten in de bouwteamfase van het project waren: de samenwerking met de opdrachtgever, afstemming met verschillende stakeholders (de school, de bouwers van het schoolgebouw en nutspartijen), budgetbeheersing, risicobeheersing en het maken van duurzame keuzes binnen het ontwerp zoals materialen en het ontwerp voor de speeltoestellen. Daarnaast is er ook voldoende aandacht voor waterberging met enkele wadi’s, de infiltratie riolering en de waterbergende fundering onder de bestrating. 

Wat maakt het project uniek?

Een mooie samenwerking tussen Dolmans Landscaping Services Oost, Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs, Infrascoop en Vrij in Hout (speeltoestellen). Er ging een intensief traject aan vooraf waarin een meedenkgroep van omwonenden is samengesteld. De wensen uit deze meedenkgroep zijn meegenomen in het ontwerp en de uitvoering. Naast een fantastisch speelparadijs is het voor de school een verlenging van de binnenruimte geworden waar lesgegeven kan worden en ontwikkeling van de kinderen centraal staat.

“Malden heeft er een mooi park bij waar volop wordt gespeeld, geleerd, gesport, gewandeld en geklauterd!”

Malden heeft er een mooi park bij waar volop wordt gespeeld, geleerd, gesport, gewandeld en geklauterd!
voldoende aandacht voor waterberging met enkele wadi’s, de infiltratie riolering en de waterbergende fundering onder de bestrating.
Herinrichting van het Kroonwijkpark en Schoolterrein De Vuurvogel.
Belangrijke aandachtspunten in de bouwteamfase van het project waren: de samenwerking met de opdrachtgever.
Er ging een intensief traject aan vooraf waarin een meedenkgroep van omwonenden is samengesteld.
Een mooie samenwerking tussen Dolmans Landscaping Services Oost, Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs, Infrascoop en Vrij in Hout (speeltoestellen).
De wensen uit deze meedenkgroep zijn meegenomen in het ontwerp en de uitvoering.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren