Het ontwerp is gemaakt door Dolmans L+P ontwerpers en adviseurs.

Ontwerp en aanleg groen schoolplein BS de Arendsvleugel

projectnaam

Basisschool de Arendsvleugel

opdrachtgever

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

In samenwerking met het IVN wilde de basisschool het grijze schoolplein omtoveren tot een groene, schaduwrijke en uitdagende omgeving om te spelen, leren en bewegen. Het eerste groene schoolplein van Drenthe!

Welke toegevoegde waarde heeft Dolmans geleverd?

Dolmans was niet alleen verantwoordelijk voor de aanleg. Het ontwerp is gemaakt door Dolmans L+P ontwerpers en adviseurs. Hierbij was een belangrijke rol voor de leerlingen weggelegd. Leerlingen, ouders en leerkrachten dachten namelijk mee over het ontwerp. Deze ideeën zijn vertaald naar een schoolplein waar zij hun fantasie volop kunnen gebruiken. Denk aan verstoppertje spelen in de wilgentunnel en wilgenhut, leren over groenten en kruiden in de schooltuin, struinen door mooie paadjes en klimmen en klauteren op de boomstambanken, schuttingen en de grote speelboom.

‘Eerste ‘groene’ schoolplein in Drenthe’

In samenwerking met het IVN wilde de basisschool het grijze schoolplein omtoveren tot een groene, schaduwrijke en uitdagende omgeving om te spelen, leren en bewegen.
Hierbij was een belangrijke rol voor de leerlingen weggelegd. Leerlingen, ouders en leerkrachten dachten namelijk mee over het ontwerp.
Het eerste groene schoolplein van Drenthe!
Dolmans was niet alleen verantwoordelijk voor de aanleg. Het ontwerp is gemaakt door Dolmans L+P ontwerpers en adviseurs.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren