De samenwerking tussen KWS en Dolmans. KWS als hoofdaannemer en specialist in civieltechnische werkzaamheden.

Ontwerp en aanleg Optisport De Bloesem

projectnaam

Optisport De Bloesem

opdrachtgever

KWS (namens Gemeente)

Categorie

Wat is de vraag van de opdrachtgever?

Volledige ontzorging in ontwerp en uitvoering. Dolmans is hierbij, in samenwerking met hoofdaannemer KWS, van tender tot uitvoering bij betrokken. Het schetsontwerp is opgesteld in de tenderfase, daarna verder uitgewerkt tot VO/DO/UO en beplantingsplan. Tevens is Pius Floris bij het project betrokken voor de waardering van bestaande bomen en mogelijke integratie in het nieuw plan.

Wat maakt dit project uniek?

De samenwerking tussen KWS en Dolmans. KWS als hoofdaannemer en specialist in civieltechnische werkzaamheden. Dolmans vanuit ruimtelijke kwaliteit en groen. Binnen het ruimtelijk raamwerk van de opdrachtgever is een aantrekkelijk ontwerp opgesteld. Met ruimte voor verblijven, ontmoeten en spelen. Het terrein biedt hierdoor ook een meerwaarde voor de omliggende basisscholen en kinderopvang, die van het terrein gebruik kunnen maken. Het beste van twee werelden gecombineerd in één mooi project.

Wat was onze toegevoegde waarde?

Bewaken ruimtelijke kwaliteit en integraliteit. Toevoegen ontwerp- en beplantingskennis.

“Een meerwaarde creëren voor meerdere gebruikers”

Bewaken ruimtelijke kwaliteit en integraliteit. Toevoegen ontwerp- en beplantingskennis.
De samenwerking tussen KWS en Dolmans. KWS als hoofdaannemer en specialist in civieltechnische werkzaamheden.
Dolmans vanuit ruimtelijke kwaliteit en groen. Binnen het ruimtelijk raamwerk van de opdrachtgever is een aantrekkelijk ontwerp opgesteld.
Tevens is Pius Floris bij het project betrokken voor de waardering van bestaande bomen en mogelijke integratie in het nieuw plan.

Meer projecten bekijken?

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we trots op onze gerealiseerde projecten. Door alle specialisten te verbinden spelen we een belangrijke rol voor de buitenruimte. Samen bieden we een meerwaarde voor onze omgeving en het algemene leefklimaat. Wil je meer projecten bekijken? Klik dan hier.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren