Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen
Boels Dolmans Cycling Team steunt Pink Ribbon
16 apr 2019
DLG
LIMBURG

Het Boels-Dolmans Cycling Team zet zich tijdens de Amstel Gold Race op zondag 21 april in om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek.

Pink Ribbon

In Pink Ribbon heeft het team een uitstekende maatschappelijke partner gevonden, die middels financiële middelen wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker ondersteunt.

Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen

“Uiteraard doen we mee! Dat was onze eerste reactie toen teammanager Erwin Janssen een paar maanden geleden de speciale Pink Ribbon actie toelichtte”, aldus Nederlands kampioen Chantal Blaak. “We hebben het er daarna met een paar rensters over gehad. Bijna iedereen is binnen zijn of haar familie- en of vriendenkring wel eens geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Alle kleine beetjes helpen op weg naar een maatschappij waarin borstkanker geen dodelijke ziekte meer is. We gaan er alles aan doen om zo veel als mogelijk aandacht te vestigen op het werk van Pink Ribbon en om zo veel als mogelijk geld op te halen.”

Samen met Pink Ribbon zet het Boels-Dolmans team verschillende acties op touw om aandacht te vestigen op het thema borstkanker.

Speciale acties

Samen met Pink Ribbon zet het Boels-Dolmans team verschillende acties op touw om aandacht te vestigen op het thema borstkanker. Zo zal het team tijdens de Amstel Gold Race op zondag 21 april helemaal in het roze zijn gestoken. Daarnaast draagt een online-veiling van unieke Boels-Dolmans Cycling Team items, waaronder de Specialized fietsen waarmee de Amstel Gold Race is verreden, zorg voor een financiële bijdrage aan Pink Ribbon. Tenslotte wordt ook het eventuele gewonnen prijzengeld van de rensters tijdens de Amstel Gold Race aan Pink Ribbon gedoneerd. De einduitslag wordt tijdens de huldiging van de winnares van de Amstel Gold Race op het podium in Vilt bekendgemaakt.

Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.

Flora Interieurbeplanting en Dolmans Landscaping Group richten Intergroen op

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten. Met haar afdeling Pius Floris Boomverzorging zijn zij gespecialiseerd op het gebied van boomverzorging en met de eigen ontwerpers en adviseurs van Dolmans L+P gaan ze voor advies en ontwerp, van aanleg tot en met integraal onderhoud. De sociale vestigingen van Dolmans Monsdal slaan een brug naar arbeidsparticipatie.

Je ziet in de praktijk dat bij het wegzetten van opdrachten geld en tijd leidende principes zijn.

Bomen en riool: van vijanden
naar goede vrienden

Bomen en het rioolstelsel, het is van oudsher een gespannen relatie. De wortels van bomen groeien soms door de rioleringsbuizen waardoor breuken en overlast ontstaan. De laatste jaren is een kanteling zichtbaar en wat blijkt? Bomen en onze riolering kunnen elkaar juist ook helpen. De reden: steeds meer groendeskundigen zoeken samenwerking met de ‘grijze’ wereld.

We denken graag mee

De ploeg roept alle wielerfans, volgers, (mede-) sporters, sponsoren, begunstigers en iedereen die het Boels-Dolmans team en Pink Ribbon een warm hart toedraagt op om deze bijzondere actie te steunen via: boelsdolmansforpinkribbon.com.

Samen kunnen we het verschil maken en zoveel mogelijk geld ophalen voor borstkankeronderzoek. Voor meer informatie over de campagne bekijk boelsdolmanscyclingteam.com.