De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.
Flora Interieurbeplanting en Dolmans Landscaping Group richten Intergroen op
21 mrt 2019
DLG
LIMBURG

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten. Met haar afdeling Pius Floris Boomverzorging zijn zij gespecialiseerd op het gebied van boomverzorging en met de eigen ontwerpers en adviseurs van Dolmans L+P gaan ze voor advies en ontwerp, van aanleg tot en met integraal onderhoud. De sociale vestigingen van Dolmans Monsdal slaan een brug naar arbeidsparticipatie.

Flora Interieurbeplanting ontzorgt bedrijven, zorginstellingen en woningcorporaties met hun interne groenvoorzieningen. Ook zij kiezen bewust voor een regionale focus om kort in de buurt te zijn en goede en persoonlijke service te kunnen verlenen. Hun kracht schuilt in het ontwerpen van een uniek groenplan waarbij ze interieurplanten leveren en onderhouden op basis van koop, lease en huur.

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.

Limburgse roots

Zowel Dolmans Landscaping Group als Flora Interieurbeplanting zijn ontstaan in Limburg, gespecialiseerd in groen en zijn bijzonder ambitieus. Beide bedrijven vullen elkaar goed aan en deze strategische samenwerking ligt dan ook voor de hand. Ondanks dat beide bedrijven hun oorsprong in Limburg vinden, willen ze zich met Intergroen juist richten op de volledige Benelux. Dolmans Landscaping Group heeft reeds een landelijke dekking in Nederland en is sinds enkele jaren ook sterk actief in Belgie. Desondanks blijven zij in de regionale kracht geloven.

“Lokale verankering en ontzorging zit zowel bij ons als bij Flora Interieurbeplanting in het DNA”, aldus Erwin Janssen, eigenaar Dolmans Landscaping Group. “Hierdoor geloven we in een krachtige samenwerking waarbij we elkaar op diverse vlakken versterken. We kunnen met Intergroen onze huidige én nieuwe klanten het volledige pakket op een vakkundige wijze aanbieden”.

Het totaalpakket

Mart Hoppenbrouwers, commercieel directeur Dolmans Landscaping Group, legt uit: “Intergroen is door deze samenwerking dé specialist voor groene interieurconcepten, waarbij we vanaf initiatieffase samen willen optrekken met zowel de opdrachtgever als de architect. Onze all-in service omvat niet alleen het onderhoud inclusief plantgarantie, maar ook het totaalaanbod: van koop tot lease, van solitaire planten tot gehele binnentuinen, van groene schilderijen tot groene muren (complete binnenwanden). Dit sluit volledig aan op onze missie om een complete partner te zijn voor de groene leefomgeving in de breedste zin van het woord. Niet alleen samen beter voor buiten, maar dus nu ook voor binnen!”

“Intergroen is onafhankelijk en werkt met meerdere gerenommeerde systemen: flexibel en op maat voor de eindgebruikers”, vult Patrick Nijssen, directeur Flora Interieurbeplanting, aan. “We bestaan uit een team van enthousiaste medewerkers met passie voor groen en een moderne kijk op planten die altijd een creatieve oplossing bieden. Binnen Intergroen sluiten onze missies naadloos op elkaar aan”.

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.

Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen

Boels Dolmans Cycling Team steunt Pink Ribbon

Het Boels-Dolmans Cycling Team zet zich tijdens de Amstel Gold Race op zondag 21 april in om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek.

Je ziet in de praktijk dat bij het wegzetten van opdrachten geld en tijd leidende principes zijn.

Bomen en riool: van vijanden
naar goede vrienden

Bomen en het rioolstelsel, het is van oudsher een gespannen relatie. De wortels van bomen groeien soms door de rioleringsbuizen waardoor breuken en overlast ontstaan. De laatste jaren is een kanteling zichtbaar en wat blijkt? Bomen en onze riolering kunnen elkaar juist ook helpen. De reden: steeds meer groendeskundigen zoeken samenwerking met de ‘grijze’ wereld.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.