We denken mee, zowel in hoofd als hand, met onze klanten. Wij ondersteunen om klimaatgerichte, natuurinclusieve en sociaalmaatschappelijke ambities.
Dolmans L + P 30 jaar!

01 jul 2021

DLG

Nuenen

Dit jaar exact 30 jaar geleden werd L & P ontwerpers en adviseurs opgericht. Rede te meer om dit top team in de spotlight te zetten. 

Dolmans Landscaping Group L+P richt zich met veel succes op het creëren en inrichten van buitenruimten. Buitenruimten in al zijn vormen. Van groen en parken tot woonwijken en stedelijke ruimte. En van particuliere tuinen tot bedrijfsterreinen. Al 30 jaar lang zet L+P binnen menig project de standaard en daar zijn wij trots op!

Dolmans Landscaping Group L+P richt zich met veel succes op het creëren en inrichten van buitenruimten.

Van harte gefeliciteerd!!

Lang leven de bomen is een belofte aan de klant en de generaties na ons.

Tegen chemische onkruidbestrijding

Vier grootste groenbedrijven blijven gezamenlijk strijden tegen chemische onkruidbestrijding. Begin december 2020 is het verbod op pesticiden (o.a. glyfosaat) opgeheven door de rechtbank, en mogen overheden en bedrijven dit weer gebruiken. Deze uitspraak is nog niet bindend omdat de cassatietermijn en eventuele uitspraak van de Hoge Raad moet worden afgewacht.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.