Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen én elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.
Dolmans Landscaping gaat Nederland upgreenen
15 jun 2021
Claire Janssen
LIMBURG
Claire-Janssen-Pasfoto

Groen is bij woningprojecten geen sluitpost meer, weet Dolmans Landscaping Group. Maar het kan nog veel groener en effectiever, denkt business change manager Claire Janssen. 

Dolmans kan opdrachtgevers en projectontwikkelaars daarbij volledig ontzorgen. Maar de ambitieuze landschapsspecialist gaat ook zelf woningen en bedrijfsruimten in een groen, duurzaam en circulair decor ontwikkelen. 

Lees hier het interview met Claire Janssen in de zomereditie van VG Wonen & Zorg.

Groen is bij woningprojecten geen sluitpost meer, weet Dolmans Landscaping Group.

Lang leven de bomen is een belofte aan de klant en de generaties na ons.

Tegen chemische onkruidbestrijding

Vier grootste groenbedrijven blijven gezamenlijk strijden tegen chemische onkruidbestrijding. Begin december 2020 is het verbod op pesticiden (o.a. glyfosaat) opgeheven door de rechtbank, en mogen overheden en bedrijven dit weer gebruiken. Deze uitspraak is nog niet bindend omdat de cassatietermijn en eventuele uitspraak van de Hoge Raad moet worden afgewacht.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.