Voor bedrijven die volledig inzetten op sociaal ondernemen, zoals Dolmans Landscaping Group, is dit best een lastige situatie als het gaat om het meedingen naar een opdracht.
Dolmans Landscaping Group blijft wielerploeg trouw
14 dec 2020
DLG
LIMBURG

Na elf uiterst succesvolle jaren is er een einde gekomen aan het Boels-Dolmans Cycling Team. Waar het Dolmans Cycling Team in 2010 begon als een bescheiden talentenploeg in het vrouwenpeloton is het de laatste jaren uitgegroeid tot het nummer één team in de wielerwereld.

In het Corona-wielerjaar 2020 werd dat nog eens benadrukt met overwinningen in o.a. de Ronde van Vlaanderen (Chantal Blaak), Giro Rosa (Anna van der Breggen) en Gent-Wevelgem (Jolien D’Hoore) en natuurlijk de dubbelle wereldtitel op de weg en in de tijdrit van Anna van der Breggen in Imola.

Na elf uiterst succesvolle jaren is er een einde gekomen aan het Boels-Dolmans Cycling Team.

In samenwerking met Chapeau Magazine is er een speciaal magazine over het wielerteam gemaakt, waarbij stil wordt gestaan bij de ongekende topprestaties van de ploeg tussen 2010 en 2020. Natuurlijk worden er door de Limburgse wielerjournalisten Sander Kleikers en Raymond Kerckhoffs ook talrijke anekdotes en mooie verhalen opgehaald.

Vol trots werd er op de ploegenvoorstelling in februari reeds een nieuwe hoofdsponsor voor de komende vier jaar (2021 tot en met 2024) gepresenteerd. SD Worx neemt het stokje over en koestert ook de ambitie om het nummer één team van de wereld te blijven.

Dit betekent niet dat voor de Dolmans Landscaping Group het wieleravontuur voorbij is. De wielersport heeft de afgelopen jaren zakelijk zoveel deuren geopend dat de directie besloten heeft om als co-sponsor verbonden te blijven aan Team SD Worx. Daarbij blijft ook het management van de wielerploeg in onze handen.

Bij Dolmans Landscaping Group zijn we beter voor buiten. Bekijk hier verschillende gerealiseerde projecten die we samen hebben ontwikkeld.

Groningse groene make-over voor Brederoschool en oprit in Van Hamelstraat

Utrecht, 7 december 2020 – Op zondag 13 december om 16 uur is in een speciale aflevering van het SBS6 tv-programma ‘Green Make Over’ te zien hoe de compleet betegelde oprit van Annemarie Hofman en haar gezin én het versteende schoolplein van de Brederoschool te Groningen een omvangrijke ‘groene’ make over krijgen. De directrice van de school en Annemarie benaderde programmamaker Gwen Jansen en haar Green Make Over team van experts met hun hulpvraag.

Met behulp van het programma i-Tree maakt Pius Floris Boomverzorging de baten van bomen inzichtelijk.

CO2-reductie binnen Dolmans

Wereldwijd is duidelijk dat we zuiniger moeten omgaan met ons klimaat. Ook binnen Dolmans Landscaping Group zijn we ons hiervan bewust en treffen we verschillende maatregelen om de uitstoot te reduceren. 

Portfolio - Hero - 2 - Dolmans Landscaping Group

Introductiedag Dolmans Landscaping Group 2020

Vorige week donderdag, 8 oktober, vond onze eerste landelijke introductiedag voor nieuwe medewerkers plaats. We hebben zo genoten van dit moment. Iedereen die heeft meegewerkt, heeft zijn of haar beste glimlach laten zien.

In de vorm van een live uitzending onder leiding van onze jonge gepassioneerde presentatrice Claire Janssen, gecombineerd met het sociale aspect op de vestiging zelf namelijk het ontmoeten van collega’s, met een hapje en een drankje.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.