Portfolio - Hero - 2 - Dolmans Landscaping Group
Introductiedag Dolmans Landscaping Group 2020
12 okt 2020
DLG
LIMBURG

Vorige week donderdag, 8 oktober, vond onze eerste landelijke introductiedag voor nieuwe medewerkers plaats. We hebben zo genoten van dit moment. Iedereen die heeft meegewerkt, heeft zijn of haar beste glimlach laten zien.

In de vorm van een live uitzending onder leiding van onze jonge gepassioneerde presentatrice Claire Janssen, gecombineerd met het sociale aspect op de vestiging zelf namelijk het ontmoeten van collega’s, met een hapje en een drankje.

We willen nieuwe collega’s extra goed verwelkomen, zodat ze kennis kunnen maken met hun collega’s en ons hele bedrijf.

 

Tijdens de introductiedag hebben we de verschillende bedrijfsonderdelen van Dolmans Landscaping Group voorgesteld aan onze nieuwe medewerkers. In de vorm van tafelgesprekken hebben de directieleden Erwin Janssen, Mart Hoppenbrouwers, Peter Grobbee, Hank Wijnbergen, Roel Janssen en Joshua Croonen , onze bomengoroe Henk Werner en GPTW-specialist Mike Sijben kort iets verteld. Uiteraard hadden de kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de gastsprekers via de chat. Tussen de gastsprekers door hebben we projectfoto’s, eigengemaakte foto’s van onze nieuwe medewerkers en bedrijfsfilmpjes laten zien. Door middel van webcams en beeldschermen op de vestigingen hadden we de mogelijkheid om gedurende de live uitzending live naar andere vestigingen te kijken, zwaaien en zelfs juichen. Op deze manier hebben de medewerkers toch ook hun collega’s van andere vestigingen kunnen zien.

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.

Dolmans Landscaping Group sponsor van Project Maas Cleanup 2020!

In één dag de Maas plasticvrij maken. Namelijk op World Cleanup Day, zaterdag 19 september. Dat is het project ‘Maas Cleanup 2020’. Dit project is enerzijds bedoeld om met zoveel mogelijk mensen de Maas/Maasoevers op te ruimen. Anderzijds is het ook een boodschap aan het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat er geen rommel langs de Maas meer komt! Samen met andere Limburgse organisaties bundelen we onze krachten.

Vandaar dat de naam en slogan ook luidt: Clean Rivers, Better business

Ik ben enthousiast over sociaal ondernemen, vanwege meerdere redenen.

Verhuisbericht Dolmans Landscaping Services Zeeland

01 mei 2020 heeft Dolmans Landscaping Services Zeeland de sleutels gekregen van het nieuwe pand in Goes. “De nieuwe vestiging zal passend zijn binnen de Zeeuwse grenzen, met respect voor een ieder die werkzaam is binnen deze regio.” Aldus de vestigingsleider.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.