De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.
Dolmans Landscaping Group sponsor van Project Maas Cleanup 2020!
31 aug 2020
DLG
LIMBURG

In één dag de Maas plasticvrij maken. Namelijk op World Cleanup Day, zaterdag 19 september. Dat is het project ‘Maas Cleanup 2020’. Dit project is enerzijds bedoeld om met zoveel mogelijk mensen de Maas/Maasoevers op te ruimen. Anderzijds is het ook een boodschap aan het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat er geen rommel langs de Maas meer komt! Samen met andere Limburgse organisaties bundelen we onze krachten.

Vandaar dat de naam en slogan ook luidt: Clean Rivers, Better business

Wij hebben onze oorsprong in het Limburgse Bunde en zijn gesetteld op steenworp afstand van drie rivieren: de Maas, de Geul en het Juliana Kanaal, de laatste stroomt bijna door onze achtertuin. Als allround groenvoorzieningsbedrijf zijn we dagelijks bezig om de natuur een handje te helpen. Op welke schaal dan ook. De buitenruimten beheren wij in al haar vormen. De afnemende biodiversiteit, verdroging, hittestress, et cetera zijn onder andere terug te leiden naar het gebrek aan water. Water dat schoon moet zijn voor iedereen. Wij geloven dat we met eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en passie de beste kwaliteit realiseren. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze omgeving én de maatschappij!

Maas cleanup; een boek over het schoon houden van de rivieren.

Ondersteuning vanuit onze intrinsieke waarden voor mens en natuur

Met jeugdig elan, gedurfde dynamiek op basis van opgebouwde expertise en studie bieden wij een integrale benadering van de instandhouding en verbetering voor groen, grijs en blauw, kortom: het buitenbeheer. Met ons specialisme op het gebied van duurzaamheid, met name op het gebied van biodiversiteit, klimaatadaptatie en circulariteit willen wij graag ondersteuning bieden aan iedereen die de gevolgen hiervan ondervindt. Het initiatief Maas Cleanup 2020 ondersteunen wij dan ook vanuit onze intrinsieke waarden voor mens en natuur.

Lees meer over dit mooie project en hoe je zelf kan mee doen!

Ik ben enthousiast over sociaal ondernemen, vanwege meerdere redenen.

Verhuisbericht Dolmans Landscaping Services Zeeland

01 mei 2020 heeft Dolmans Landscaping Services Zeeland de sleutels gekregen van het nieuwe pand in Goes. “De nieuwe vestiging zal passend zijn binnen de Zeeuwse grenzen, met respect voor een ieder die werkzaam is binnen deze regio.” Aldus de vestigingsleider.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.