Het kost extra energie om dan weer opnieuw aan de slag te gaan.  Hier is dus nog behoorlijk winst te behalen voor de gemeenten met name op het gebied van ontschotten.
Groensector, een verrassend veelzijdig vak. Ook voor jou?
18 nov 2019
DLG
LIMBURG

Of je nou graag buiten bezig bent met je handen én hoofd, mooie dingen creëert, veel contact hebt met mensen op verschillende locaties, óf misschien wel allemaal tegelijkertijd: maak kennis met de groensector. Een sector waarin jij jouw talenten kunt ontwikkelen!

Nieuwsgierig naar werken in het groen? Bekijk de verhalen van Marco, Sander, Dagmar en Lesly, vier zij-instromers die de stap hebben gemaakt om hun huidige baan in te wisselen voor de groensector.

Wil jij de overstap maken naar de groenbranche?

Dolmans Landscaping Group is op zoek naar jou! Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Het seizoen 2020 zal het laatste jaar worden waarin wij samen met Boels Rental als naamsponsor actief zijn.

Vrouwenwielrennen als hoofdzaak

'The best has yet to come’
Het Boels-Dolmans cyclingteam gaat zaterdag in Yorkshire voor een unieke vijfde wereldtitel op rij. Na Lizzie Deignan-Armitstead (Richmond 2015), Amalie Dideriksen (Qatar 2016), Chantal Blaak (Bergen 2017) en Anna van der Breggen (Innsbrück 2018) hoopt het team in Yorkshire het kwintet vol te maken.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.