Bij Dolmans Landscaping Group zijn we beter voor buiten. Bekijk hier verschillende gerealiseerde projecten die we samen hebben ontwikkeld.
Van eenvoudig voetbalveldje naar kleurrijke, avontuurlijke beweegtuin
7 aug 2019
DLG
Arnhem

Bij zorginstantie Siza Kemperbergerweg zijn ze maar wat trots op hun nieuwe tuin. Voor de jonge bewoners is er van alles te zien, te doen en te beleven.

In de tuin van Siza Kemperbergerweg, een woonvorm voor kinderen en jongeren met een ernstige meervoudige- en licht verstandelijke beperking, was eerst niet veel te beleven; een geasfalteerd veld waar vooral werd gevoetbald. In plaats daarvan wilde Siza een plein waar ruimte is voor bewegen, samen spelen, ontmoeten en avontuur.

Bij zorginstantie Siza Kemperbergerweg zijn ze maar wat trots op hun nieuwe tuin.

 

Dolmans Landscaping Oost verzorgde in samenwerking met Nijhahet ontwerp en de uitvoering. In het ontwerp van de beweegtuin is gezorgd voor een veilig parcours. Het nieuwe plein is verdeeld in zones met sfeer en activiteit waardoor kinderen uitgedaagd worden. Zo kunnen de kinderen met water en zand spelen, muziek luisteren en klimmen op de speelmaterialen. Ook zijn er in de bewegingstuin banken geplaatst zodat er even rust genomen kan worden.

 

Afgelopen mei werd de beweegtuin officieel geopend. De reacties van de kinderen en ouders waren positief en nog ontvangt Siza complimenten: Esther Raanhuis: “Het speelterrein is een visitekaartje geworden voor de organisatie. De kinderen spelen nu veel meer buiten en de lichaamsbeweging helpt hen bij het maken van contact. Via de ouders horen we dat het terrein bijdraagt aan een warm welkom”.

Het seizoen 2020 zal het laatste jaar worden waarin wij samen met Boels Rental als naamsponsor actief zijn.

Vrouwenwielrennen als hoofdzaak

'The best has yet to come’
Het Boels-Dolmans cyclingteam gaat zaterdag in Yorkshire voor een unieke vijfde wereldtitel op rij. Na Lizzie Deignan-Armitstead (Richmond 2015), Amalie Dideriksen (Qatar 2016), Chantal Blaak (Bergen 2017) en Anna van der Breggen (Innsbrück 2018) hoopt het team in Yorkshire het kwintet vol te maken.

Onze activiteiten varieren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud.

Pius Floris Boomverzorging breidt dienstpakket uit

Pius Floris Boomverzorging Vught en Amsterdam hebben de afdeling Onderzoek & Advies uitgebreid. Sinds afgelopen maand hebben de vestigingen de nieuwe functie ‘Adviseur Natuur & Ecologie’ in huis. Een functie die in de toekomst steeds belangrijker gaat worden.

Elk project krijgt zijn eigen DPI-omgeving. Onze voormannen voeren alle velddata in het nieuwe systeem.

Ontzorging op integrale onderhoudscontracten

Op een innovatieve manier én met een omgevingsgerichte aanpak willen we de klant ontzorgen op integrale onderhoudscontracten. Daarom hebben we vorig jaar Dolmans Project Insights (DPI) laten ontwikkelen door drie studenten van de HAS Hogeschool. Dolmans Project Insights is een online beheertool waarin werkprocessen en belangrijke informatie voor medewerkers, projectleider en opdrachtgever 24/7 beschikbaar zijn. 

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.