Je ziet in de praktijk dat bij het wegzetten van opdrachten geld en tijd leidende principes zijn.
Uitbreiding met tweede eigen maatwerkafdeling in België
18 dec 2019
DLG
Antwerpen

Dolmans Landscaping Services, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, start haar tweede eigen maatwerkafdeling in België. Afgelopen week opende het allround groenvoorzieningsbedrijf in Antwerpen haar tweede vestiging in België. Met haar eigen maatwerkafdeling wil Dolmans Landscaping Services mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven op een job.

Feestelijke opening met boekpresentatie ‘Talent in overvloed’

Op 11 december jl. werd de Dolmans-vestiging in Antwerpen feestelijk geopend, waarbij tevens het boek ‘Talent in overvloed’ gelanceerd werd. Guido Renders, regiomanager Dolmans Landscaping Services België, licht toe: “In Antwerpen zijn we het eerste bedrijf met een eigen maatwerkafdeling. De aandacht voor talentontwikkeling is groot bij Dolmans Landscaping Group. We kunnen binnen ons bedrijf juist die specifieke begeleiding bieden die deze mensen nodig hebben. In het boek ‘Talent in overvloed’, dat tot stand is gekomen met de steun van de stad Antwerpen, delen we deze kennis over sociaal ondernemerschap en stimuleren we andere bedrijven om hun eigen maatwerkafdeling op te starten.”

Dolmans Landscaping Services, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, start haar tweede eigen maatwerkafdeling in België.

Duurzaamheid en sociaal ondernemen in Dolmans DNA

Dolmans Landscaping Services is onderdeel van Dolmans Landscaping Group en heeft vestigingen in Nederland en België. Duurzaamheid en sociaal ondernemen zijn belangrijke pijlers binnen de organisatie. Zo bestaat het personeelsbestand van de Dolmans Group voor een derde uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Algemeen directeur Erwin Janssen: “Sociaal ondernemen is verankerd in onze gehele organisatie. Er zijn diverse mooie voorbeelden te noemen van mensen die uitbloeien tot bewonderingswaardige vakkrachten. We vinden het belangrijk dat deze zogenaamde doelgroepwerknemers de kans krijgen zich te ontwikkelen. Ik ben trots dat we ook op onze tweede vestiging in België werkplekken kunnen aanbieden.”

Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Samenwerken in bouwteams voor beter resultaat

Werken in bouwteamverband neemt in populariteit toe. Aanbestedende diensten voeren steeds meer projecten uit in bouwteams. Bij deze contractvorm is er sprake van een samenwerking tussen de opdrachtgever en één of meerdere deskundigen. Er wordt vroegtijdig informatie uitgewisseld om tot een goed resultaat te komen. Met deze aanpak kunnen we klanten vele voordelen bieden. Fred Knibbeler, Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs, legt uit waarom.

Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen én elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.

InterGroen zorgt voor groene omgeving op kantoor

Hoewel InterGroen pas begin 2019 is ontstaan uit een samenwerking tussen Dolmans Landscaping Group en Flora Interieurbeplanting, stromen de aanvragen voor interieurbeplanting binnen. Planten zorgen immers voor een gezonder en aangenamer klimaat thuis én op kantoor. De medewerkers van InterGroen hebben de afgelopen periode dan ook allesbehalve stilgezeten. Hieronder hebben wij enkele mooie projecten voor u uitgelicht.

Lang leven de bomen is een belofte aan de klant en de generaties na ons.

Bestrijding Japanse duizendknoop door elektrocutie

De Japanse duizendknoop wint steeds meer terrein in Nederland en zorgt voor grote problemen, zo ook in gemeente Arnhem. Dolmans Landscaping Services Oost experimenteert met een nieuwe milieuvriendelijke methode om deze woekerplant in Arnhem te bestrijden. Inmiddels hebben we deze methode ook toegepast in het Belgische Lier. De eerste resultaten zijn enorm positief en haalden zelfs de Nederlandse tv én Belgische krant

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.