Onze activiteiten varieren van boomonderzoek en boomadvies tot de realisatie van boomprojecten en de uitvoering van boomonderhoud. Gezonde bomen leven langer, kosten minder en leveren meer op.

Welkom bij
Pius Floris Boomverzorging

We stimuleren prettige, duurzame en ecologische oplossingen om de buitenruimte en het leefklimaat voor mens en natuur te verbeteren.

Specialistenwerk van het hoogste niveau

Pius Floris Boomverzorging behoort tot één van de meest toonaangevende en duurzame boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Inmiddels zijn negen vestigingen van de Dolmans familie gespecialiseerd als Pius Floris Boomverzorging. Onze activiteiten variëren van onderzoek, advies en groeiplaatsverbetering tot het (ver)planten en onderhouden van bomen. Innovatie, kennisuitwisseling en schaalgrootte garanderen een uitstekende dienstverlening op het hoogste kennisniveau, al meer dan 35 jaar. 

Wij hebben meer dan twintig ecologen in dienst, die kunnen ondersteunen bij jouw ecologische vraagstukken en met behulp van het innovatieve programma ‘i-Tree’ maken we de baten van bomen inzichtelijk. Voor meer informatie, bekijk de website van Pius Floris Boomverzorging.

Dolmans Pius Floris - Lang leven bomen - Icon (1)

Gezond

‘Lang leven de bomen’ is een belofte aan de klant en de generaties na ons. Gezonde bomen leven langer en kosten minder. Bovenal leveren gezonde bomen vele ecosysteemdiensten op en bevorderen de ecologische waarden. 

Dolmans Pius Floris Boomverzorging - Erkend op hoog niveau (1)

erkend op hoog niveau

Het merendeel van onze boomtechnisch adviseurs zijn in het bezit van het European Tree Technician (ETT) certificaat en tevens zijn de boomverzorgers in het bezit van het European Tree Worker (ETW) certificaat. Dit biedt de garantie zaken te doen met aantoonbare boomspecialisten.

(1)Dolmans Pius Floris Boomverzorging - Integrale aanpak

Integrale aanpak

Gedreven door onze passie werken we samen met onze opdrachtgevers aan een gezond bomenbestand en het leefklimaat. Met onze diverse uitvoerende bedrijven kunnen wij niet alleen de bomen, maar de totale buitenruimte verzorgen.

Onze familieleden

JEROEN MEIJBOOM

Pius Floris Boomverzorging Beilen

CHRIStiaan MUSCH

Pius Floris Boomverzorging Amsterdam

SJAAK VAN DOORN

Pius Floris Boomverzorging Vught

THEIS VAN GLABBEEK

Pius Floris Boomverzorging Venray

HercovandeLangemheen

Herco van de langemheen

Pius Floris Boomverzorging Duiven

Roy van best

Pius Floris Boomverzorging Bunde

ben buyvoets

Pius Floris Boomverzorging Lummen

Projecten

Gemeente Haarlemmermeer -
Vervangen bomen

KWS -
Optisport De Bloesem

Gemeente Ouder-Amstel
en Rebo Group - Zonnehof

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren