Skip to main content

Alles in eigen
beheer uitvoeren

Ontwerp en aanleg

Voor zowel kleine als grootschalige groenvoorzieningen voor gemeenten, instellingen, bedrijfsterreinen, recreatieparken en particulieren zijn wij jouw partner in het ontwerp van optimale buitenruimte. Ons grote voordeel is dat we alles in eigen beheer uitvoeren.

We denken
in alle
opzichten mee

Eén vaste contactpersoon regelt alles voor jou. Van de eerste schets tot en met de laatste aanplant. Daarbij houden we direct rekening met de exploitatiekosten in de toekomst. Een slim ontwerp en vakkundige hoveniers kunnen leiden tot aanzienlijke reductie van de beheerkosten. Aan het groene eindresultaat zie je het niet af, maar wél in de begroting. Zo denken we in alle opzichten mee.

De juiste
aandacht voor
uw project

Dolmans beschikt over de mensen en het materieel om opdrachten van elke omvang aan te kunnen. Voor de aanleg van een privétuin zetten we andere specialisten in dan voor de aanleg van een grootschalig park. Zo weet je altijd zeker dat jouw project de juiste aandacht krijgt. In overleg kunnen we ook een aantal mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo toon je niet alleen de groene ambitie van jouw bedrijf, maar ook jouw sociale gezicht.

Lees meer over Dolmans Monsdal

De juiste
aandacht voor
jouw project

Projecten

Dolmans Wieringen Prins

Oosterpark Amsterdam

Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs

Particuliere tuin Bilthoven

Dolmans L+P Ontwerpers en Adviseurs

Hemelvaartkerk