Voor bedrijven die volledig inzetten op sociaal ondernemen, zoals Dolmans Landscaping Group, is dit best een lastige situatie als het gaat om het meedingen naar een opdracht.
Anna van der Breggen coacht onze mannen
17 apr 2020
DLG
LIMBURG

Als Olympisch Kampioen en voormalig Wereld Kampioen een dagje aan het werk bij Dolmans. Anna van der Breggen van het Boels Dolmans Cycling Team bezocht onze mannen in het groen om hen een hart onder de riem te steken. Dat levert niet alleen mooie beelden op, maar laat ook zien dat er binnen ons werkveld elke dag topsport geleverd wordt.

Ieder z’n job
Ieder z’n regels

Dit voorjaar meer dan ooit

Als wielrenster sta ik nu aan de kant
Bij Dolmans werken ze verantwoord verder
Daarom steun ik nu al die mannen
Samen staan we immers sterk

Anna van der Breggen
Olympisch kampioene wielrennen
Team Boels-Dolmans

 

De strategie van de landelijk opererende groenvoorziener Dolmans Landscaping Group is volledig gericht op regionale verankering en het totaalaanbod van diensten in de buitenruimten.

Samen gezond, met oog voor elkaar

Beste relatie,
Wat leven we momenteel in een onwerkelijke en bizarre tijd! Van een tijd waarin we gewend zijn er geregeld op uit te gaan, af te spreken met vrienden en familie, naar een tijd waarin we letterlijk afstand van elkaar moeten houden. Binnen een paar weken is Nederland en de hele wereld getroffen door het Coronavirus. Ongeacht in welke business je zit, iedereen wordt geraakt.

Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen en elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.

Jouw toekomst starten in het groen?

Wil jij je toekomst starten in het groen? Kies dan voor een leerwerktraject. Dit betekent dat je vier dagen per week bij ons mag stage lopen en één dag per week naar school gaat.

Het kost extra energie om dan weer opnieuw aan de slag te gaan.  Hier is dus nog behoorlijk winst te behalen voor de gemeenten met name op het gebied van ontschotten.

Dolmans sluit partnerschip met HAS Hogeschool

Dolmans Landscaping Group gaat een intensieve samenwerking aan met HAS Hogeschool. De samenwerking zorgt ervoor dat jonge groentalenten bij Dolmans de mogelijkheid krijgen om kennis en ervaring uit praktijk op te doen. Door middel van stages, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en beroepsopdrachten leren zij hun toekomstig werkveld uitgebreid kennen.

We denken graag mee

Kunnen wij jou helpen met een duurzame en groene oplossing? Heb je een vraag of wil je in contact komen met een van onze bedrijfsonderdelen, vestigingen of met het hoofdkantoor? Druk op de onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.