Dolmans Landscaping Group is een familiebedrijf met aandacht voor groen en elkaar. We zijn gedreven om samen elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen.
Jouw toekomst starten in het groen?
13 mrt 2020
TRI GROEI IN GROEN
LIMBURG

Wil jij je toekomst starten in het groen? Kies dan voor een leerwerktraject. Dit betekent dat je vier dagen per week bij ons mag stage lopen en één dag per week naar school gaat.

Wil jij je toekomst starten in het groen? Kies dan voor een leerwerktraject.

We hebben 11 vestigingen in Nederland, bieden stageplekken op diverse vakgebieden en hebben samenwerkingen met verschillende groene scholen en TRI Groei in Groen. Samen helpen we jou bij het behalen van jouw vakdiploma tot hovenier, groenvoorziener of boomverzorger.

Wil jij je toekomst starten in het groen? Kies dan voor een leerwerktraject.

Het kost extra energie om dan weer opnieuw aan de slag te gaan.  Hier is dus nog behoorlijk winst te behalen voor de gemeenten met name op het gebied van ontschotten.

Dolmans sluit partnerschip met HAS Hogeschool

Dolmans Landscaping Group gaat een intensieve samenwerking aan met HAS Hogeschool. De samenwerking zorgt ervoor dat jonge groentalenten bij Dolmans de mogelijkheid krijgen om kennis en ervaring uit praktijk op te doen. Door middel van stages, bedrijfsbezoeken, gastcolleges en beroepsopdrachten leren zij hun toekomstig werkveld uitgebreid kennen.

In opdracht van het waterschap Drents Overijsselse Delta heeft Dolmans Landscaping Services Noord de invasieve, exotische waternavel verwijderd.

Sociaal ondernemen is een dikke meerwaarde voor je bedrijf

Als Dolmans Landscaping Group hebben we ruim 200 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Dat vraagt van ons extra begeleiding en aansturing, maar levert ons als bedrijf ook veel op. Gemotiveerde medewerkers die boven zichzelf uitstijgen en meer opleveren dan waar ze in eerste instantie voor ingeschat werden.

Je ziet in de praktijk dat bij het wegzetten van opdrachten geld en tijd leidende principes zijn.

Uitbreiding met tweede eigen maatwerkafdeling in België

Dolmans Landscaping Services, onderdeel van Dolmans Landscaping Group, start haar tweede eigen maatwerkafdeling in België. Afgelopen week opende het allround groenvoorzieningsbedrijf in Antwerpen haar tweede vestiging in België. Met haar eigen maatwerkafdeling wil Dolmans Landscaping Services mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven op een job.

We denken graag mee

Heb jij interesse in een leerwerktraject voor hovenier, groenvoorziener of boomverzorger? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging waarvoor je graag zou willen werken.